Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam a găsit bărbatul perfect. Ce surprize îi face Joseph când este plecat. Orice femeie ar fi invidioasă

Anda Adam a găsit bărbatul perfect. Ce surprize îi face Joseph când este plecat. Orice femeie ar fi invidioasă
După un mariaj care nu a fost ceea ce și-a dorit, Anda Adam simte acum ce înseamnă să fii iubită cu adevărat.

Anda Adam e fericită și asta se vede cu ochiul liber. A tras lozul cel mare cu Joseph, crede ea.

Anda Adam a găsit bărbatul perfect. Ce surprize îi face Joseph când este plecat. Orice femeie ar fi invidioasă

Relația dintre Anda Adam și Joseph e din ce în ce mai strânsă. Cântăreața este răsfățată din toată punctele de vedere și se simte în al nouălea cer. Sursele spun că ori de câte ori nu este lângă ea Joseph, o uimește cu superbe buchete de flori pe care i le trimite prin curier. Iar atunci când sunt împreună, vedeta nu e lăsată să facă nimic, nici măcar mâncare. În plus, Joseph a dovedit că este un bucătar de excepție.

De ce nu au făcut petrecere de Ziua Îndrăgostiților

14 februarie este o zi foarte importantă pentru cei doi. Sărbătoresc nu doar Ziua îndrăgostiților, ci și aniversarea lui Joseph. Anul acesta însă, cei doi nu au mai putut să facă o petrecere pe cinste la clubul omului de afaceri, așa că bărbatul i-a făcut vedetei cea mai incredibilă surpriză. A dus-o în Elveția să-i cunoască părinții. Potrivit informațiilor oferite de prieteni apropiați, aceștia vor avea o vacanță așa cum scrie la carte, pentru că se vor opri și la Budapesta, dar și la Viena.

„A fost o schimbare radicală de planuri. Deși inițial au spus că vor face o petrecere la clubul din Cluj, pe care îl construiește Joseph, iată că au anulat din cauza prelungirii lucrărilor. De ziua lui a «răpit-o» pe Anda și au plecat spre Geneva, acolo unde el are casă și unde se află și părinții lui.

Însă până la destinația finală, Joseph și Anda vor vizita Budapesta, staționează puțin și în Viena, periplul lor romantic încheindu-se la părinții lui Joseph. O să fie o vizită cu emoții pentru că Anda va fi pentru prima dată acasă la el”, au declarat sursele.

Cu cine a rămas micuța

Anda a plecat cu sufletul împăcat, pentru că și-a lăsat fetița pe cele mai bune mâini. În primul rând este bona, care se comportă exemplar cu fetița, dar a venit din America și mama Andei, care își adoră nepoata și îi face toate poftele.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre