Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam demontează toate acuzațiile care i aduc în legătură cu casa din Bragadiru. Cum a ajuns să fie evacuată

Anda Adam demontează toate acuzațiile care i aduc în legătură cu casa din Bragadiru. Cum a ajuns să fie evacuată
Anda Adam a avut prima reacție în scandalul casei din Bragadiru. Se vrea doar reclamă pe spatele numelui meu

Vestea că Anda Adam va fi evacuată din locuința din Bragadiru a făcut-o pe vedetă să reacționeze și să lămurească imediat situația. Blonda susține că nimic nu e adevărat.

Anda Adam demontează toate acuzațiile care i aduc în legătură cu casa din Bragadiru. Vedeta se ține tare pe poziție.

Anda Adam a ajuns protagonista unui mare scandal, fiind acuzată că a ocupat abuziv o casă timp de jumătate de an și că ar fi amenințat și înjurat proprietarul. Ea a fost dată în judecată și este obligată să plece din locuința situată în Bragadiru. Vedeta spune însă că nimic nu este adevărat și că cei care au trimis-o în judecată nu fac altceva decât să-și facă reclamă pe spatele ei.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune. Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar „reclamă” pe spatele numelui meu”, a declarat Anda Adam, potrivit Click.

„Am deschis procedura de evacuare în ianuarie”

Adrian Cuculis, avocatul femeii care a reclamat-o pe Anda Adam a spus care este povestea și a dat detalii despre cum s-au petrecut lucrurile. „Ei au făcut un antecontract de vânzare – cumpărare. La momentul la care s-a dus să semneze contractul definitiv a zis că sunt prea mulți bani (…) A început cu tot felul de mizerii de genul acesta, asta după ce semnase toate actele și era de acord. Spunea că ea a făcut investiții în imobil și că nu mai e de acord.

Adică, nu poți să nu mai fi de acord, după ce ți-ai dat acordul că vii și cumperi. Omul atunci a zis bine, dă-mi imobilul înapoi. Ea a zis că vrea să dea mai puțin, în fine. Am deschis procedura de evacuare în ianuarie, s-a tot tergiversat, a venit cu tot felul de explicații puerile și în cele din urmă, astăzi, am reușit să obținem o hotărâre judecătorească de evacuare.

Probabil, săptămâna viitoare vom obține hotărârea scrisă și mergem cu ea la executor. Pentru că este executor.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Wowbiz.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre