Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam își „exploatează” iubitul la maxim! Îi asigură ținute de top la BAS, dar și succesul noii piese. Vezi despre ce e vorba

Anda Adam își „exploatează” iubitul la maxim! Îi asigură ținute de top la BAS, dar și succesul noii piese. Vezi despre ce e vorba
Anda Adam strălucește de când a fost cerută în căsătorie. Vedeta și-a arătat iubitul, în toată splendoarea lui.

Andei Adam i se vede fericirea prin toți porii. Arată atât de bine, încât se pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Anda Adam și-a inclus iubitul în noul videoclip

Recent, Anda Adam a postat un film pe contul său de instagram de la filmările noii melodii, „Nu mă lăsa așa”. O surpriză cu totul inedită e faptul că în videoclip apare și viitorul soț al Andei, care se vede cu ochiul liber cât de mult o iubește. „Suntem la filmări, vine piesa aia nouă. Hai, nu mă lăsa așa, lasă-mă… altfel”, s-a alintat Anda Adam în brațele logodnicului Yosif Mohaci. Cu siguranță prezența lui „Aqua Man de România” o să ridice piesa în topurile fruntașe din mediul online.

Anda Adam e mai îndrăgostită ca niciodată și ia în calcul să facă și un al doilea copil cu noul ei partener de viață. Afaceristul este topit, la rândul său, după ea, și îi face artistei toate poftele. În special cele legate de fashion.

În cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, unde Anda se luptă pentru titlul de cea mai stilată vedetă din România, Yosif Mohaci se asigură că partenera sa are cele mai luxoase ținute. Chiar au fost plângeri în platoul emisiunii, din partea altor concurente, că Anda vine cu piese vestimentare mult prea scumpe în fața juraților.

Unde a fost cerută în căsătorie

Nu demult, afaceristul a cerut-o în căsătorie, iar momentul a fost unul cu totul ieșit din comun. Yosif a pregătit totul ca la carte și cei doi au plecat într-o vacanță în Cappadocia, Turcia. Cererea în căsătorie a avut loc într-un peisaj de vis, iar Anda a fost extrem de impresionată.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta.

Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul.”, a povestit blonda.

Felicitați de turiști

Anda spune că nu va uita niciodată cum turiștii care se plimbau cu baloanele îi aplaudau și în felicitau pe cei doi îndrăgostiți, așa că s-a simțit ca într-o poveste. „El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto.

Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna.

A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a spus Anda.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre