Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, ultimele pregătiri pentru cununia religioasă. Cine sunt nașii veniți de peste hotare

Anda Adam, ultimele pregătiri pentru cununia religioasă. Cine sunt nașii veniți de peste hotare
Anda Adam și Yosif Mohaci sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cununia religioasă. Artista a dezvăluit cine vor fi domnișoarele de onoare care-i vor ține trena.

Anda Adam a vorbit despre cununia religioasă care bate la ușă. Pentru că Tzancă Uraganu și soția nu o mai poate cununa din cauza unui deces în familie, au fost anunțați noii nași.

Părinții spirituali au jucat în Miami Beach 2

Nunta va fi una grandioasă, cu 500 de invitați, care va avea loc într-un club, iar părinții spirituali vor veni tocmai din Las Vegas. Nașii sunt prieteni de suflet cu soțul Andei, locuiesc peste hotare și au jucat alături de Yosif în Miami Beach 2. Anda a spus că părinții spirituali sunt români, care au plecat de 20 de ani peste hotare și au o superbă fetiță. Micuța și fetița artistei, Evelyn, vor fi, de altfel și domnișoare de onoare și vor ține trena, purtând rochițe la fel.

Seara va începe cu Tzancă Uraganu

Anda și Yosuf, nuntă în club

Chiar dacă Tzancă Uraganu nu a putut să le naș, acesta va deschide evenimentul. „Așteptăm să se strângă invitații, apoi ne facem apariția”, a mărturisit cântăreața. Anda spune că e obișnuită cu lume multă de la concerte, așa că nu are emoții, însă simte „o altă trăire”. E mulțumită că organizarea a mers ca la carte, toată lumea știe ce are de făcut, așa că artista cu soțul său nu au altceva de făcut decât să se distreze la maxim.

Cum s-au cunoscut Anda și Yosuf

Anda Adam și Yosuf s-au cunoscut la munte, iar vedeta a crezut inițial că „voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt”. Imediat ce a plecat de lângă ea, Anda a realizat ce ochi fantastici are bărbatul. Absolut din întâmplare, a doua zi acesta era la recepție, fiind recunoscut de fetița artistei.

Totul s-a legat din acel moment. El i-a lăsat la recepție numărul de telefon, dar Anda recunoaște că timp de patru luni nu l-a căutat niciodată. În schimb, a făcut-o el, pe instagram. A văzut mesajul chiar de ziua lui de naștere și astăzi sunt un cuplu fericit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri