Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra, filmată în timp ce-și înjura fanii. S-a înfuriat când a fost confundată cu Delia

Andra, filmată în timp ce-și înjura fanii. S-a înfuriat când a fost confundată cu Delia
Andra și Delia sunt două dintre cele mai urmărite cântărețe din România. Amândouă au un număr egal de fani pe rețelele sociale. Au și cântat împreună, la momente speciale, și tot împreună au apărut într-un podcast, invitatele lui Cătălin Măruță. Lumea le vede ca fiind rivale. Oare este chiar așa?

Recent, Andra a fost filmată în timp ce-și înjura fanii. Iritată de înghesuiala în care a nimerit, ea s-a înfuriat de-a dreptul când a fost confundată cu Delia. Artista era, de fapt, iritată de faptul că a fost împinsă de oameni într-un anumit moment, petrecut în spațiul public. Ce a deranjat-o și mai tare a fost faptul că un fan a insistat să o confunde cu Delia.

Andra, filmată în timp ce-și înjura fanii 

Bărbatul din public și-a încercat norocul scandând „Delia, Delia!”, în timp ce Andra avansa într-o mare de fani, spre mașină, cel mai probabil, după un eveniment. „Serios, na, mă-mpinge toată lumea!”, a replicat vedeta, deranjată de aglomerația creată în jurul ei în drumul spre vehicol.

În momentul în care l-a auzit pe bărbat scandând numele colegei de breaslă, i-a dat o replică usturătoare. „Mânca-i-ai…”, i-a replicat Andra, repetând înjurătura „clasică” în care a menționat și numele Deliei.

Delia și Andra sunt rivale cu adevărat? 

Invitată acum un an în podcastul din vila familiei Măruță, Delia a vorbit exact despre așa-zisa rivalitate dintre ea și Andra. Emisiunea realizată de Cătălin Măruță le-a avut ca protagoniste pe Delia și pe Andra. „Lumea ne vede deseori rivale, în competiție”, a declarat, atunci, soția lui Cătălin Măruță.

„Mi se pare că s-au creat, de-a lungul timpului, niște zvonuri, de exemplu, Răduleasca – Andreea Marin, unde erau și niște clinciuri la un moment dat sau niște discuții, sau ce-a fost. După care ce-au zis? Astea au fost femei din televiziune, ia să vedem în muzică. Vocile alea bune? Sigur astea sunt rivale…”, a punctat Andra.

Având, fiecare din ele, câte 2,7 milioane de fani pe rețelele sociale, Delia și Andra susțin că nu sunt rivale (Instagram)

Delia a continuat, spunând că „oamenii ajung să alimenteze niște lucruri inexistente pentru propriul orgoliu și pentru propriul entertainment. Pot crea oamenii conflicte acolo unde nu există, doar pentru că cineva spune o chestie, iar altcineva spune altă chestie și se trezesc (rivali) doi oameni, care nu au avut nicio problemă vreodată, alimentați de alții”.

Andra, 38 de ani, și Delia, 42 de ani, au, fiecare, câte 2,7 milioane de fani pe rețelele sociale și sunt, în acest moment, artistele care reușesc să mobilizeze cel mai mare număr de spectatori la concertele lor.

Sursa foto/ video: Facebook, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri