Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra primește ajutor în cura de slăbire. Eva i-a pregătit ceva, dar îi dă o porție micuță

Andra primește ajutor în cura de slăbire. Eva i-a pregătit ceva, dar îi dă o porție micuță
Andra și Cătălin Măruță au o familie superbă. Se înțeleg de minune, cresc doi copii talentați și cu șapte ani de acasă, învățați, deopotrivă, să fie dezinvolți și să își pună în valoare talentul.

În această perioada, Andra a decis să țină cură de slăbire și primește ajutor în acest demers. Fiica ei, Eva, este foarte atentă la silueta mamei sale. Micuța i-a pregătit ceva, dar îi dă o porție micuță.

Recent, Andra a vorbit deschis despre schimbările din viața sa, inclusiv despre faptul că s-a îngrășat. Artista, iubită de milioane de fani pentru sinceritatea și naturalețea sa, a explicat că, în ultimul timp, a trecut printr-o perioadă în care a pus câteva kilograme în plus.

„Am pus zece kilograme în plus, față de cât îmi trebuie la înălțimea mea. Și în primă fază am fost complexată, ba mai mult dacă purtam o pereche de pantaloni… Să vă arăt. Am o burtică de parcă sunt gravidă, aici mi se pun toate kilogramele. Dar mă simt așa de sexy și de frumoasă. Nimeni nu e ca mine, ia uite!”, a spus Andra, stârnind aplauze, la Românii au talent.

Andra: „M-am îngrășat puțin și asta este ok”

Vedeta a mărturisit că schimbările de greutate sunt firești și că, pentru ea, sănătatea și echilibrul emoțional sunt priorități mai mari decât să se conformeze standardelor rigide de frumusețe impuse de societate. Ea a subliniat importanța acceptării de sine și a unei perspective pozitive asupra propriului corp, indiferent de fluctuațiile acestuia.

Într-un interviu recent, Andra a spus: „M-am îngrășat puțin și asta este ok. Sunt mulțumită de mine așa cum sunt și mă simt bine în pielea mea. Cred că este important să ne iubim și să ne acceptăm pe noi înșine, indiferent de kilogramele afișate pe cântar. Pentru mine, fericirea vine din interior și din felul în care mă simt, nu din cum arăt”.

Artista a mai adăugat că, în ciuda presiunilor constante din partea publicului și a industriei de divertisment, încearcă să mențină un stil de viață sănătos și echilibrat, punând accent pe alimentația sănătoasă și exercițiile fizice, dar fără a deveni obsedată de dietă sau de imaginea corporală.

Andra primește ajutor în cura de slăbire de la Eva

Andra și Cătălin Măruță au doi copii: pe David, care în primăvară a împlinit 13 ani, respectiv pe Eva, care, luna aceasta, va împlini 8 ani. Amândoi au moștenit talentul și carisma părinților. Anul trecut au apărut ambii în primul lor film, „Tati part time”. În timp ce David cochetează cu muzica și cântă la chitară, Eva Măruță încă descoperă ce îi place mai mult.

Cert e că Eva este în elementul ei în fața camerei de filmat. Fetița s-a filmat recent în bucătărie, unde s-a apucat să pregătească biscuiți cu ciocolată. A văzut rețeta de multe ori pe internet și a decis să încerce singură să o prepare. După ce a pregătit o primă porție, a decis că mai trebuie să facă o tavă, de data aceasta special pentru mama ei: cu porții mici de tot.

Fericită de rezultat, i-a arătat Andrei biscuiții pregătiți să intre la copt. Și i-a promis că îl primește spre degustare pe „cel mai mic”. Eva este foarte atentă la cura de slăbire pe care o ține mama ei în această perioadă și încearcă să o ajute.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre