Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra în ipostaze foarte rare, Măruță nu mai contenește să-și laude nevasta. S-a lăsat și cu o declarație de dragoste. Exclusiv

Andra în ipostaze foarte rare, Măruță nu mai contenește să-și laude nevasta. S-a lăsat și cu o declarație de dragoste. Exclusiv
De când s-a operat la genunchi, Andra îl menajează pe Cătălin Măruță cât poate de mult și a preluat tot ceea ce făcea acesta cu cei mici.

Prezentatorul s-a gândit că e bine ca și fanii lui și al Andrei să știe cum se descurcă soția sa, așa că a făcut câteva video-uri la prima zi a dimineții și le-a postat pe rețelele de socializare.

Măruță a fost extrem de drăguț cu celebra cântăreață și a explicat pe îndelete cum decurg momentele dinaintea îmbarcării copiilor, iar în final i-a spus Andrei cât de mult o iubește. „Pentru că eu nu pot să duc copiii la școală, cineva se trezește foarte de dimineața, curăță mașina nu cu o racletă, ci cu două. Are zâmbetul pe buze, spune bună dimineața vecine.

„Te iubesc, măi, bubule!”

Uite, mă, ce iubită tare am. A pornit mașina ca să o încălzească pentru copii. Frumos și în spate, luneta, să vedem pe unde mergem. Hai că e bine, ne-am făcut treaba ca la carte. Felicitări. Te iubesc, măi, bubule”, au fost cuvintele lui Cătălin Măruță.

„Perfect, gașca a plecat”

După ce mașina a fost în regulă, mămica Andra a revenit în casă și a avut grijă să îmbrace copiii corespunzător cu frigul de afară. În timpul acesta, Măruță a avut grijă să le declare și micuților dragostea lor și să le spună că le ține pumnii la școală. „Și se pleacă. David, care și-a luat mai multe la el, pentru că va merge la o zi de naștere și Eva, care se pregătește să intre în mașină. Perfect, gașca a plecat”, a mai afirmat prezentatorul, care susține că îi este foarte dor să-i conducă pe copii atunci când sănătatea îi va permite.

Colegii l-au așteptat cu cartea „Cățelușul șchiop”

Prezentatorul s-a operat luna trecută pentru ligamente încrucișate, dar acum a revenit pe platourile ProTV-ului. Cât a fost în concediu, i-a ținut locul frumoasa Adela Popescu. „M-am bucurat enorm azi să fiu iar în platou, alături de colegii mei de care mi-a fost atât de dor și alături de voi, prietenii mei din fața televizorului!

Îți mulțumesc din suflet Adela pentru că le-ai făcut după-amiezele plăcute cât timp eu am stat acasă să mă refac. Vă mulțumesc încă o dată pentru mesajele frumoase! ”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare. Puși pe șotii, colegii n-au ratat ocazia să nu facă haz de necaz, așa că l-au așteptat pe Măruță cu cărți precum „Cățelușul șchiop” și „Regele olog”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre