Simona Ionescu / Redactor Șef

Andra, o mămică fericită. Fetița ei, Eva Maria-Ioana a împlinit 5 ani

Andra, o mămică fericită. Fetița ei, Eva Maria-Ioana a împlinit 5 ani
Andra este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. A postat câteva fotografii cu fetița ei, Eva Maria-Ioana, care a împlinit joi, 23 iulie, vârsta de 5 ani. O sută de mii de fani ai vedetei au ținut să îi transmită admirația lor și felicitări micuței.

Andra și Cătălin Măruță este unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi. Cele două vedete au reușit ca în 12 ani să-și construiască o familie de vis. Au împreună doi copii, care în acest an vor împlini 9, respectiv 5 ani, și au reușit să-și construiască un adevărat imperiu din carierele lor și să-și fie alături la fiecare pas.

Andra, o mămică fericită. Fetița ei, Eva Maria-Ioana a împlinit 5 ani

Joi, 23 iulie, a fost minunată pentru toată familia. Au sărbătorit-o pe Eva, care a împlinit 5 anișori. Andra a postat câteva fotografii cu micuța Eva, când abia se născuse, când a mai crescut și când a împlinit 5 ani.

 

”Eva mea, te-am iubit de dinainte să te cunosc, chiar și dinainte să te simt, când doar te visam și știam că urmează să apari în viețile noastre. La mulți ani, îngerașul meu!”, a scris Andra pe contul ei de socializare.

Și Cătălin Măruță a postat fotografii. Andra a primit aprecieri de la o sută de mii de internauți, iar Cătălin Măruță peste 50.000.

David, fiul de 9 ani al cuplului, este vlogger urmărit de 3,1 milioane de personae. Și micuța Eva este vlogger-iță, urmărită de 1,1 de persoane.

”Mă bucur că fanii mei reușesc să îi cunoască pe Eva și pe David prin intermediul vlogurilor și să observe ce personalități puternice au. David a fost cel care a spart gheața și m-a convins că i se potrivește foarte bine, iar acum amândoi dau dovadă de o dezinvoltură incredibilă în fața camerei. Cred că generațiile care vin ne vor surprinde din ce în ce mai tare! Legat de Eva, sunt bucuroasă să spun că are o fire independentă și este o luptătoare, știe să argumenteze și să ceară ce își dorește. Îi place tot ce face la grădiniță, are clar o înclinație spre arte, muzică, dans, teatru. Să vedem, însă, ce va alege să facă atunci când va fi mai mare. Noi o susținem și vrem ca atât Eva, cât și David, să se dezvolte personal cât mai mult și să ajungă să lucreze într-o zi în domenii care li se potrivesc. Eu și Cătălin am avut această șansă, de a ne alege drumurile”, a povestit Andra, într-un interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre