Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu a spus adevărul. Cu ce se ocupă fostul soț

Andreea Antonescu a spus adevărul. Cu ce se ocupă fostul soț
S-a separat de soțul său în 2019, însă nici acum Andreea Antonescu și Traian Spak nu au divorțat. Care să fie motivul?

El stă în America, ea în România și fiecare a încercat să-și refacă viața. Ce o împiedică pe Andreea Antonescu să se despartă oficial de Traian Spak?

Andreea Antonescu a spus adevărul. Cu ce se ocupă fostul soț

Printre cei care au ales să spună stop relației cu doi ani în urmă a fost și Andreea Antonescu. Traian Spak a rămas în țara tuturor posibilităților, iar prietena Andreei Bălan este în țară cu fetița. În plus, toată lumea a observat că bărbatul nu vine deloc în România. De ce? Traian are multe afaceri în Los Angeles, iar printre altele e și dealer de mașini. Se pare că acesta e motivul real pentru care acesta nu are timp să vină să-și vadă fetița.

Are o carmangerie în România

În plus, Traian a fost obligat să preia și carmangeria din România. „S-a tot spus ca am avea o carmangerie în America, dar nu este adevărat. Traian a preluat afacerea cu carne din România pentru ca a fost nevoit, nu pentru ca i-ar fi plăcut. În America are mai multe afaceri printre care si una care ține de marile pasiuni ale bărbaților, mașinile.

Este dealer de mașini si se ocupa îndeaproape de aceasta afacere. Pasiunile bărbaților, na, mașinile si femeile. Eu sunt bucuroasă că în prima linie sunt mașinile, așa știu eu si așa vreau să rămână. De fapt și femeile, eu și Sienna, o femeie și jumătate”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Traian speră încă la o împăcare

Pe de altă parte, sursele spun că Traian ar fi făcut pași spre o împăcare, însă Andreea Antonescu se ține tare. Ea precizează că motivul principal al divorțului a fost distanța dintre ei.

„M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație, mai ales că nu și-a dorit acest divorț. Dar, în ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc!”, a spus cântăreața. Din păcate însă, nu a fost deloc norocoasă la capitolul bărbați, iar în acest moment e tot singură.

Sursă foto: spynews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre