Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a ajuns la Poliție pentru un test antidrog. Șoferul nu avea nici măcar alcoolemie

Andreea Bălan a ajuns la Poliție pentru un test antidrog. Șoferul nu avea nici măcar alcoolemie
Andreea Bălan trece rapid de la extaz la agonie. După o noapte de pomină, blonda a dat nas în nas cu poliția. Iată ce a ieșit.

Nu mai e nici o îndoială că Andreea Bălan are o viață palpitantă și nu are deloc timp să se plictisească.

Andreea Bălan a serbat-o pe micuța Clara printr-o petrecere de pomină. Dar înainte de evenimentul așteptat cu sufletul la gură de fiicele vedetei, Andreea Bălan a simțit nevoie să se relaxeze „cu oamenii mari”.

Cântăreața a mers în club alături de prieteni, unde le-a arătat tuturor că nimeni nu-și unduiește trupul mai frumos pe muzică ca ea. Acolo a fost surprinsă de paparazzi cancan.ro. Aceștia au fotografiat-o și când se distra în club, și când a plecat cu un bărbat care urma să conducă mașina.

După ce petrecerea a luat sfârșit, Andreea s-a urcat în mașină cu un amic și au pornit spre casă. De aici, lucrurile au luat o altă întorsătură, pentru că cei doi au fost opriți de oamenii legii în zona de nord a Bucureștiului.

Potrivit Cancan, au fost prezentate actele mașinii, bărbatul a suflat în fiolă și s-a descoperit că alcoolemia era zero, dar cei doi au fost duși și la secție. Unde șoferului i s-a făcut și testul antidrog. Amicul vedetei a fost găsit „curat”.

Andreea i-a zâmbit frumos polițistului

Într-un final, Andreea și bărbatul au fost aduși de polițiști de unde au fost luați, iar când a coborât din mașină, vedeta le-a zâmbit frumos, ba chiar l-a bătut pe umăr, amical, pe unul dintre oamenii legii. Poate că i-a dat la secție și un autograf pe procesul-verbal, ca martor, sau pe vreo bucată de hârtie. Nu știm, dar ne întrebăm, fiindcă au mai existat cazuri.

De ce a fost atunci oprită mașina în care se urcase Andreea Bălan? Să fi vrut oare polițiștii un autograf de la una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului? Pe de altă parte, politistii ar fi trebuit sa aibă aparatul de testare la ei, dacă erau în razie. Să fi acționat la pont, anunțați că Andreea Bălan este în club? Poate că va povesti vedeta cum a fost, căci noi n-am reușit să o contactăm.

Petrecere de cinci stele

După ce toate problemele cu adulții au fost rezolvate, a urmat petrecerea pentru aniversarea Clăriței. Cu invitați pe cinste, printre care și Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu, confetti, baloane colorate, Mickey și Minny și cele mai delicioase preparate culinare.

Cu mic, cu mare, toți s-au distrat, au râs și au dat în mintea copiilor, iar bunica Andreei Bălan a fost în centrul atenției, fiind iubită și apreciată de toți. Andreea a postat mai multe fotografii de la eveniment, dar și un video în care apare în tandrețuri alături de simpaticul Mickey Mouse, promovând cea mai nouă melodie, pe care a scos-o recent alături de Jador.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre