Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a evadat și bea de dimineață

Andreea Bălan a evadat și bea de dimineață
Ce faci când te copleșesc problemele divorțului, iar viața profesională te pune și ea la mari încercări? Te trezești cu noaptea-n cap și bei. Asta a făcut Andreea Bălan.

Vedeta a postat la 6 dimineața o nouă imagine pe Instagram. E cu sticla în mână, spre răsărit. ”I drink sunshine in the morning 🎼✨🌞!” (n.r. –  Eu beau răsărit dimineața), a scris artista în dreptul fotografiei scăldate în lumină. Artista poartă ciocate, pantaloni scurți, și zâmbește absolut liniștită și fericită cu o sticlă de apă în mână.

Se pare că acesta a plecat în vacanță, pe litoralul Mării Negre, după cum arată imaginea, sau că, măcar, a evadat din citadin pe durata week-end-ului.

Altfel, Andreea Bălan nu trece prin cea mai fericită perioadă din viața sa. Ea divorțează de actorul George Burcea, cu care are doi copii, mai exact două fetițe. ”Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional. În care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie”, a spus Andreea Bălan într-un interviu.


Atenție! Aveți un „criminal lent” în casă, pentru întreaga familie!

Pentru o viață sănătoasă beți vin, cafea și ceai. Moderat!


După ce bărbatul a părăsit domiciliul conjugal, cântăreața blondă trebuie să le explice fiicelor ei, Ella și Clara, de ce tata nu mai dă pe acasă. Separarea dintre cei doi a început dinainte de finalul anului. Un apropiat al cuplului a povestit că, în primăvară, Burcea începuse să îi vorbească foarte urât Andreei, chiar dacă de față erau copiii, soacra, bona.

Asta după ce în luna decembrie a lipsit de acasă cu nopțile, fără să dea niciun semn și fără să explice unde e. Apoi, în data de 21 februarie, actorul George Burcea a fost oprit de Poliția Rutieră în timp ce conducea drogat cu cocaină, pe o stradă din Voluntari. Tatăl acestuia, Nelu Burcea, a vorbit despre faptul că fiul său nu ar fi consumator ocazional. Acesta ar fi motivul pentru care Andreea Bălan a decis să se separe de soțul său.

Imediat după separarea celor doi, tânărul actor a fost văzut în compania altor femei, spunându-se că sunt fie o fostă colegă de facultate, fie o colegă de platou. Între timp, Andreea Bălan plânge. Și își dorește ca, cel puțin în următorii trei – patru ani, cât fetițele sunt încă mici, să nu interacționeze cu nicio iubită de-a tatălui.

”Când plâng, nu mă vede nimeni. Sunt într-un punct în care efectiv am obosit să fiu puternică și vreau să fiu vulnerabilă, dar nu am cum și cu cine, de aceea, când sunt singură, mai plâng. Trebuie să am grijă de fete, de mama mea, de cariera mea, să îmi fac jobul, să îmi îndeplinesc contractele și să avem o viață fără lipsuri”, a spus artista într-un interviu pentru Viva.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre