Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan a primit lovitura cea mai dureroasă. Bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult face nuntă cu alta

Andreea Bălan a primit lovitura cea mai dureroasă. Bărbatul pe care l-a iubit cel mai mult face nuntă cu alta
S-au despărțit cu mare scandal și nici acum Andreea Bălan nu poate uita ce i-a făcut. Dar vestea că fostul săi iubit se va căsători, cu siguranță nu-i va pica bine cântăreței.

De câțiva ani Keo și Misty trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care acum se va concretiza cu o căsătorie. Când Andreea Bălan va vedea că decizie a luat fostul său iubit, cu siguranță n-o să-i cadă bine.

Arya este botezată în aceeași biserică în care a fost botezat și Keo când era mic

„Avem în plan să facem nunta discret…undeva în Sibiu. Acolo am făcut și botezul Aryei și a fost perfect, intim și frumos. Arya este botezată în aceeași biserică în care a fost botezat și Keo când era mic, așa că suntem legați sufletește de Sibiu, avem amintiri multe acolo”, a declarat Misty pentru sursa citată.

Ce vor face de Crăciun

De asemenea, Misty a vorbit și despre cel mai frumos moment al iernii, sărbătorile. Viitoarea mireasă a afirmat că anul acesta Crăciunul va fi făcut în familie, alături de familia ei și a lui Keo. „Începem sărbătorile cu serbarea Aryei.  Au pregătit o scenetă în care are rolul principal și suntem nerăbdători pentru că nu am putut trage cu ochiul deloc la repetițiile ei, așa că va fi o surpriză mult așteptată de noi părinții.

Continuăm cu o petrecere în Ajun, între prieteni la care va veni și Moșul să-i surprindă pe copii. Pe 25 vom fi în familie, luăm masa cu părinții noștri, s-au întors recent și părinții lui Keo, de la Geneva, va veni și nașa Aryei”, a spus cântăreața.

„Camera Aryei nu mai este dormitorul ei, este camera de joacă și tot așa”

De când a venit pe lume copilul, Misty și Keo se întâlnesc foarte rar în dormitor și nu apucă să mai doarmă împreună. Dar jumătatea artistului speră că nu va mai dura mult până când va fi din nou nopțile în brațele soțului pe care-l adoră. „În toți anii aceștia, noi nu am plecat o noapte.

Mă rog, Keo a plecat cu concertele, a fost și la Paris, am rămas și singură o săptămână, două la un moment dat. Fără mine, Arya nu a dormit. Am încercat de două ori, asta de când a început să meargă la grădiniță. Odată m-a sunat mama mea și vă dați seama că nu m-a sunat la primul plâns, m-a sunat când nu a mai știut ce să îi facă și a trebuit să ne întoarcem de unde eram, la o petrecere la Ambasada Belgiei.

„Momentan, noi avem camera noastră, el camera lui”

A doua oară am fost la ziua unei prietene foarte bune și nu a mai plâns așa de tare, dar nu se putea odihni. Se trezea din 5 în 5 minute: „Mami! Unde e mami? Hai să o sunăm pe mami!”, iar atunci ne-am hotărât să ne ducem. Dar, ușor, ușor, cred că o să existe progrese. El abia așteaptă să revin în dormitor. Momentan, noi avem camera noastră, el camera lui. Camera Aryei nu mai este dormitorul ei, este camera de joacă și tot așa”, a povestit Misty pentru Ego.

Keo s-a iubit cu Andreea Bălan timp de opt ani

După opt ani în care părea că are relația perfectă cu Keo, Andreea Bălan a aflat că e înșelată din ziare. O fotografie cu Misty îmbrăcată în hainele și ale lui ieșind din casa lor, au determinat-o pe cântăreață să pună stop relației. S-au despărțit cu scandal, dar în timp, Andreea și-a dat seama ce a reprezentat Keo în viața ei.

„Keo a fost un mentor. Eu când privesc în urmă privesc această relație recunoscătoare. A fost un stâlp la vremea respectivă și m-a susținut foarte mult. Foarte multe concerte, la vremea respectivă, au fost gândite de la el. Am învățat de el cum să promovez, după ce ne-am despărțit, eu am știut ce să fac”, a declarat blonda.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre