Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan pune sare pe rană: „Nu am fost niciodată foarte apropiate”

Andreea Bălan pune sare pe rană: „Nu am fost niciodată foarte apropiate”
La sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, trupa Andre, formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, făcea furori. Cele două erau adorate de publicul tânăr, iar melodiile lor, pop și dance, erau fredonate peste tot. La un moment dat formația s-a destrămat, iar după mulți ani, protagonistele au încercat să o relanseze. În final s-a întâmplat altceva.

Invitată, recent, în podcastul „Lucruri simple” realizat de Horia Brenciu, Andreea Bălan a pus sare pe rană în legătură cu fosta ei colegă de trupă, explicând care a fost, de fapt, relația dintre cele două, încă de la începuturile lor împreună. Realitatea a fost alta decât s-ar fi așteptat lumea.  Abia acum Andreea Bălan a explicat motivul destrămării definitive a trupei Andre.

Așa cum știți, după ce au lansat multe hituri, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis. După ce deja nu mai cântau împreună de doi ani, în 2004, să desființeze trupa Andre și au urmat. Fiecare, cariere solo. A fost în firescul lucrurilor, având în vedere adevărata relație dintre ele, acela că nu au fost, de fapt, niciodată, prietene.

Andreea Bălan recunoaște: „Nu am fost niciodată foarte apropiate”

„17 ani n-a existat trupa Andre și câțiva ani, vreo 5, 6, 7 ani din anii ăștia nu am vorbit. După ce s-a terminat la vremea respectivă, o perioadă lungă nu am vorbit. Apoi ne mai întâlneam, dar nu s-a pus problema refacerii trupei. Ne mai întâlneam, mai ieșeam la cafele, ne mai povesteam, dar nu am fost niciodată foarte apropiate”, a spus Andreea Bălan, în podcastul menționat.

Andreea Bălan recunoaște că nu a fost prietenă niciodată cu fosta ei colegă de trupă, Andreea Antonescu (Instagram)

În 2019, formația Andre a fost refăcută, la inițiativa Andreei Bălan. Însă lucrurile nu au mers. Andreea Bălan a explicat că în urma unei experiențe care putea să o coste viața a simțit nevoia unei  reapropieri de fosta ei colegă. Însă tensiunile dintre cele două cântărețe au reapărut. Andreea Bălan a povestit că după ce a făcut stop cardiac, primul gând, după ce și-a revenit din comă, a fost să sune 2 persoane.

Cum s-a relansat trupa Andre

„Am avut stopul cardiac și a doua zi când am ieșit din comă pur și simplu mi-a venit să fac două lucruri: să îl sun pe tatăl copiilor mei și să-i zic hai să facem o nuntă, că noi nu eram căsătoriți și am sunat-o pe Andreea cu care nu mai vorbisem de doi ani, să refacem trupa Andre”, a povestit Andreea Bălan.

Componentele trupei Andre au participat la America Express, iar asta a rupt definitiv relația dintre ele (Instagram)

În câteva luni, cele două au revenit pe scenă împreună. Apoi au apărut tensiunile. Și propunerea de a participa la America Express, ca echipă, unde au ieșit pe locul 2, așa cum știți. Această experiență a rupt definitiv relația. Potrivit blondinei,  „acolo s-au întâmplat niște lucruri și acolo am rărit-o”. asta pentru că, aflată în competiție printre străini, Andreei Bălan i s-au redeschis traume mai vechi, după cum recunoaște abia acum.

În prezent, relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu este una civilizată, de cunoștințe. „Suntem foarte bine, dar separat. Ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult”, spune cântăreața. Ea explică înstrăinarea prin faptul că „fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre