Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan se scaldă în bani, Viviana Sposub a rămas fără loc de muncă. Ce pas greșit a făcut iubita lui George Burcea

Andreea Bălan se scaldă în bani, Viviana Sposub a rămas fără loc de muncă. Ce pas greșit a făcut iubita lui George Burcea
Emisiunea „Dimineața cu noi” de la Kanal D dispare din grilă, iar Viviana Sposub și Bursucu au rămas pe dinafară.

În urmă cu doar câteva zile, Kanal D a anunțat că emisiunea „Dimineața cu noi” va fi oprită. A rezistat doar jumătate de an.

Andreea Bălan se scaldă în bani, Viviana Sposub a rămas fără loc de muncă. Ce pas greșit a făcut iubita lui George Burcea

Nu se anunță vremuri bune pentru Viviana Sposub care tocmai a fost trimisă în concediu. De același tratament au avut parte și colegii acesteia, pentru că mai marii postului de televiziune au fost nemulțumiți de rating. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, cele mai mari probleme le are Viviana, pentru că lui Bursucu i s-ar pregăti ceva bun.

E vorba de un nou proiect în care acesta va fi în prim plan, dar însă nu se știe despre ce e vorba. În plus, el va continua cu emisiunea „Roata norocului!”. „Bursucu’ nu a filmat nimic, dar am înțeles că se încearcă un nou proiect, în care el va fi vioara întâi! (…) Viviana e în pom! Cu ea nu se știe ce se întâmplă.

Nu mai e nicăieri. Nu știu dacă mai lucrează la Kanal D, sigur însă nu e în nicio emisiune”, au spus sursele. Contactată de jurnaliștii publicației, ea a fost extrem de acidă: ”Nu mi-aș dori să răspund acum. Dacă vrei, poți să-mi lași întrebări pe Whatsapp și răspund acolo cu drag. Sunt cu copiii, te rog”.

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată

Pe de altă parte, fosta soție a lui George Burcea, Andreea Bălan tocmai s-a întors din America Express și se bucură de copii. Cu ceva timp în urmă cântăreața a povestit cum a reușit să scape de depresie folosind o metodă americană: un grup de suport.

„Când m-am separat de tatăl fetiţelor, mi-am dat seama de multe lucruri. Şi în toţi aceşti doi ani. Am lucrat foarte mult cu mine. S-au scris foarte multe lucruri neadevărate, iar eu nu am ieşit să dezmint, am fost foarte diplomată. Nu puteam să ies şi să lovesc în tatăl copiilor mei. Mai bine taci, pentru că oamenii uită.

Mi-am făcut un grup de suport, am văzut asta la americani, pentru a trece peste o despărţire. Este format din patru oameni, trei fete şi un băiat, pe care i-am sunat pe rând, în fiecare zi, timp de patru luni. În fiecare zi, îi luam la rând, vorbeam aceleaşi lucruri, aceleaşi prostii. După care le-am mulţumit.

După patru luni, mi-a trecut, aşa, într-o zi. Nu am mai simţit nimic. Cu toţii avem nevoie de prieteni foarte apropiaţi. Asta aş sfătui în ziua de azi”, a declarat Andreea Bălan, invitată în podcastul „Gândeşte diferit”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre