Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns să-și traumatizeze fetițele. Scandalul se ține lanț

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns să-și traumatizeze fetițele. Scandalul se ține lanț
S-a declanșat jihadul. Andreea Bălan și George Burcea nu mai pot fi opriți.

Andreea Bălan și George Burcea s-au dezlănțuit din nou. Ce mai are de reproșat cântăreața.

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns să-și traumatizeze fetițele. Scandalul se ține lanț

Andreea Bălan și George Burcea nu se mai potolesc. Când toată lumea credea că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, cântăreața și actorul au început un nou scandal. Parcă mai aprig ca niciodată. La mijloc a fost prinsă și Viviana Sposub, pe care blonda nu vrea să o vadă în preajma fetițelor sale.

Burcea spune că a tot încercat în ultimele zile să-și întâlnească fetițele, dar s-a lovit de mama lor, care nu a vrut să-i mai răspundă la telefon. Nici bunica celor mici n-a fost mai cooperantă, dar la un moment dat a cedat și i-a permis tatălui să vorbească cu micuțele. Când pe fir a intrat și Viviana Sposub, bomba a explodat, iar Andreea Bălan a început să vorbească extrem de urât, jignind-o pe concurenta de la Bravo, ai stil.

”Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns”

”Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei. Dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii. Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva.

Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba”, a povestit Burcea, potrivit Click.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre