Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan spune adevărul. De ce pleacă toți bărbații din viața ei

Andreea Bălan spune adevărul. De ce pleacă toți bărbații din viața ei
De când a divorțat de George Burcea, Andreea Bălan tot încearcă să-și găsească iubirea, dar ghinionul pare că se ține de ea scai.

E o mamă fericită, are doi copii pe care-i adoră, dar Andreea Bălan are nevoie să aibă lângă ea un bărbat adevărat.

Andreea Bălan spune adevărul. De ce pleacă toți bărbații din viața ei

Invitată la podcastul realizat de Radu Țibulcă, Andreea Bălan și-a pus sufletul pe tavă. Ea a vorbit cu multă dragoste despre fetițele sale, dar a ținut să precizeze și ce trebuie să aibă bărbatul care ar putea să-i devină partener de viață. În plus, vedeta susține că se gândește de multe ori înainte de a accepta să iasă la o cafea cu vreun bărbat. Nu de altceva, dar vrea ca micuțele ei să nu aibă niciodată de suferit din acest motiv.

„Trebuie, în primul rând, să se accepte reciproc, de aceea durează mai mult procesul ăsta, nu e atât de simplu!”

„Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?

La un moment dat, peste un an, doi, şapte, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fiicele mele în casă, păi, trebuie să fie un exemplu pentru ele! Trebuie, în primul rând, să se accepte reciproc, de aceea durează mai mult procesul ăsta, nu e atât de simplu! Faţă de un tată care vede copiii când îi vede şi nu locuişte cu ei”, a declarat Andreea Bălan.

Bărbații își refac viața mai ușor după un divorț

În altă ordine de idei, artista susține că a constatat că totdeauna după un divorț cei care reușesc să-și refacă viața mai repede sunt bărbații. „După ce te desparţi de tatăl copiilor, o femeie cu copii îşi reface mai greu viaţa, decât tatăl copiilor! Copiii sunt la tine, la mamă, iar ca tu să-ţi faci o altă relaţie e mai dificil.

Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu tot, cu mamă, cu copii, cu bone, cu tot ce ai tu… şi e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să şi-l asume, care te iubeşte cu adevărat! Evident că durează acest proces. Nu este la fel de uşor precum tatăl… vorbesc la modul general acum… în general taţii pleacă, se duc, văd copiii un week-end, două, trei… îşi refac viaţa mai uşor”, a mai spus artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre