Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bănică spune totul despre boala de care suferă. Ce i-au descoperit medicii

Andreea Bănică spune totul despre boala de care suferă. Ce i-au descoperit medicii
Fosta componentă a trupei Blondy a povestit prietenilor din online că se confruntă cu o mare problemă. Vedeta face eforturi disperate să-și păstreze silueta, dar din păcate acest lucru nu mi e posibil.

Oricât de mult ar face sport și oricât s-ar chinui să țină diete, Andreea Bănică nu va reuși să revină la forma inițială dinainte de a fi mamă.

Andreea Bănică spune totul despre boala de care suferă. Ce i-au descoperit medicii

Este o afecțiune cu care se confruntă multe dintre femeile care au devenit mame, dar Andreea Bănică nu a știut mult timp acest aspect. A descoperit despre ce maladie suferă după ce a încercat toate metodele posibile pentru a reuși să aibă un abdomen plat, dar totul a fost în zadar. S-a hotărât atunci să ceară sfatul medicilor și după multe investigații a aflat că are diastază abdominală. Adică mușchii de la burtă sunt slab tonifiați și nu mai sunt așezați așa cum trebuie.

„Și mă simt și acum, și balonată”

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum, și balonată. E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului ceea ce este deranjant pentru mine făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și atunci am consultat un doctor.

Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi, iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță, însă este deranjantă pentru mine.

Nu-mi place să văd acea umflătură acolo, în permanență și dacă beau apă. Fiind o diastază mică nu o să recurg la operație prea curând”, a spus vedeta pe pagina de Instagram. Chiar dacă această problemă se rezolvă doar cu intervenția chirurgicală, vedeta spune că nu va apela la operație pentru că nu este pregătită.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre