Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca a devenit vecină cu Ion Țiriac. Cu ce se ocupă știrista în timpul liber

Andreea Esca a devenit vecină cu Ion Țiriac. Cu ce se ocupă știrista în timpul liber
Când ai o situație materială ca a Andreei Esca, nimic nu ți se pare prea mult. Ce achiziție importantă a făcut vedeta.

Andreea Esca e mai fericită ca niciodată pentru că are un loc cu adevărat senzațional unde se poate relaxa. Iată despre ce e vorba.

Andreea Esca a devenit vecină cu Ion Țiriac. Cu ce se ocupă știrista în timpul liber

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, Andreea Esca, a făcut mai multe investiții în diverse domenii și așa a intrat în posesia unei superbe vile pe malul Snagovului, adică în locul unde are o casă care se întoarce după soare și Ion Țiriac.

Recent, blonda a făcut o filmare în care apare fericită conducând o barcă, exact ca o profesionistă, bucurându-se de tot ce-i oferă natura mai bun. Dar nu doar ea e îndrăgostită de apă, ci și fiul ei, Aris, dar și soțul, Alexandre Eram, care nu de puține ori a fost văzut conducând diferite bărci de viteză.

Andreea și Alexandre nu uită să spună Te iubesc și după 26 de ani de căsnicie

Cei doi soți sunt împreună de 26 de ani și reprezintă dovada vie că o relație poate fi frumoasă, dacă ști cum să o întreții. E drept că mai există și discuții, însă Andreea și Alexandre știu bine cum să gestioneze o situație.

”Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să spună „Te iubesc”, să își exprime sentimentele, că e important. Eu sunt un foarte bun executant. El are idei și cumva este mai curajos decât mine în multe privințe. Eu sunt un om care apreciez inițiativele.

„Nu ne-am certat niciodată din pricina copiilor”

Sigur că există și momente în care ne contrăm, câteodată mi se pare că vrea prea mult, că trebuie să ne mai odihnim sau să ne mai relaxăm. E foarte încăpățânat în unele lucruri, dar cred că sunt inerente lucrurile astea. Nu ne-am certat niciodată din pricina copiilor. Chiar dacă am avut păreri diferite în legătură cu un subiect am discutat și lor le-am transmis un singur mesaj”, a recunoscut Andreea Esca în emisiunea Exclusiv VIP.

Sursă foto: rtv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre