Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca trece la alt nivel. Din 2023, știrista începe o nouă carieră

Andreea Esca trece la alt nivel. Din 2023, știrista începe o nouă carieră
Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, Andreea Esca, are planuri mari. Ce surpriză le-a pregătit fanilor.

Andreea Esca reușește mereu să se reinventeze, dar nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. Ce va face vedeta.

Andreea Esca trece la alt nivel. Unde o puteți vedea din 2023

Anul trecut, Pavel Bartoș a început proiectul pentru filmul său, Ramon, unde va juca nu doar Smiley, prietenul și colegul său Românii au talent, ci și prezentatoarea știrilor ProTV, Andreea Esca.

„Este o comedie romantică în care se va regăsi toată lumea. Un om simplu care pleacă în căutarea iubirii, a dragostei ideale: fata de pe afiș. Și trece prin tot felul de situații, care mai de care, mai hilare, emoționante. Și care se va termina într-un mod total imprevizibil.

Tocmai din acest motiv, vă las să vedeți, adică vă aștept la cinematografe începând cu februarie, 2023. (…) E o idee care mă paște și mă bântuie de vreo patru, cinci ani de zile și căutam contextul perfect. (…) Și uite că am întâlnit contextul perfect și anume pe Jesus del Cerro regizorul, l-am găsit și pe Anghel Damian care a scris scenariul, cumva s-au întrunit contextele potrivite”, a mărturisit Pavel Bartoș pentru TVMania.

Din distribuția filmului semnat de Anghel Damian, cel care s-a implicat și în producția serialului „Vlad”, mai fac parte Elvira Deatcu, Andreea Vasile și Ionuț Rusu. Recent, s-au încheiat și filmările, iar actorii au făcut o petrecere pe cinste. Pavel Bartoș n-a ratat ocazia și a postat câteva fotografii pe contul său de Instagram.

Smiley și Bartoș se pregătesc intens de galele Românii au talent

Între timp, Pavel Bartoș și Smiley se ocupă de galele live din cadrul celui de-al 12-lea sezon al emisiunii „Românii au talent”. Iar prezentatorul are emoții cât cuprinde: „Nici mersul pe bicicletă nu e sigur… ai emoții. Așa este și la mine când ajungem în etapa live-urilor, am emoții constructive!

Bucuria este cu atât mai mare cu cât sunt primele care se desfășoară într-o stare completă de normalitate după câțiva ani. În live-uri ai nevoie de energia publicului”, a declarat actorul. Lansarea filmului Ramon urmează să fie lansată în 2023 în preajma Zilei Îndrăgostiților, de 1 martie sau ziua femeii.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre