Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Mantea îl umilește grav pe Cristi Mitrea. I-a dat cea mai rușinoasă poreclă!

Andreea Mantea îl umilește grav pe Cristi Mitrea. I-a dat cea mai rușinoasă poreclă!
Invitată în emisiunea Fiță cu Adiță, Andreea Mantea a spus lucruri cu adevărat șocante pentru toți cei care o cunosc.

Andreea Mantea e o femeie fericită în acest moment. Dar până a ajuns la acest statut, a suferit enorm. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-a avut de îndurat.

Andreea Mantea, dezvăluiri în premieră despre „răposatul”

Andreea Mantea este și acum singură și, contrar a ceea ce spun cârcotașii, e mai fericită ca niciodată. Asta pentru că s-a săturat să stea în relații toxice, iar ultima relație asumată, cea cu Cristi Mitrea, i-a zguduit viața foarte rău. Așa încât a decis că până va întâlni bărbatul care să o merită cu adevărat, își va vedea liniștită de viață. Fără alte încurcături. Ea a mărturisit pentru în emisiunea Fiță cu Adiță care a fost primul lucru pe care l-a făcut în prima noapte după despărțire.

„Nu simt nevoia să mă ia un bărbat în brațe”

„Nu simt nevoia să mă ia un bărbat în brațe, sunt cea mai fericită. Jur! Nu simt nevoia să mă ia un bărbat în brațe. O să îți spun ceva în exclusivitate. O să țin minte și în fiecare am un zâmbet pe buze. Doamne, sper să nu se supere răposatul. O să țin minte foarte multă vreme de acum încolo.

Dar de fiecare dată când sunt foarte obosită și termin cu toată treaba și culc copilul și povestim, îmi fac duș, mă dau cu cremă. În momentul în care mă așez în pat, îți spun din suflet adevărul, eu nu cred că e om care să meargă la somn mai fericit ca mine.

„Eu nu am fost în nicio relație toxică până la ultima”

Mie mi-e greu să explic în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima seară, în prima noapte, în care eu am dormit singură, fără…(n.r. fostul). Când eu m-am văzut singură în patul ăla, am fost cea mai fericită de pe pământ. Pentru că nu mai puteam. O relație toxică te omoară cu totul, te stinge pe tine ca om. Dacă ești în relația nepotrivită, nebenefică pentru tine, nefericită. Eu nu am fost în nicio relație toxică până la ultima.(…) Relația toxică e cea în care unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt.

„Nu regret relația. De ce? Măcar am învățat ceva din ea. Am evoluat”

Noi suntem energie. În cazul nostru, el mă stingea pe mine. Dacă tu îmi spui mie că nu sunt bună de nimic, că nu sunt în stare, că nu pot, că nu e bine și încontinuu tu ai ceva rău să îmi spui și încontinuu mă superi glumind cu altele și făcând alte lucruri. Încontinuu tu îmi faci mie rău și de când mă trezesc eu sunt supărată.

Nu regret relația. De ce? Măcar am învățat ceva din ea. Am evoluat. Fiecare lucru pe care îl trăim în viața asta este pentru noi ca o lecție. Trebuie să le luăm pe toată să le experimentăm și apoi renunțăm la ele cu drag, cu iubire, eliberăm.”, au mai discutat Adiță Voicu și Andreea Mantea, la Fiță cu Adiță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre