Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin s-a îmbrăcat în mireasă. Ce are de gând

Andreea Marin s-a îmbrăcat în mireasă. Ce are de gând
Să facă Andreea Marin din nou marele pas spre o căsătorie? O întrebare grea, cu un răspuns și mai greu. Până atunci însă, Andreea Marin i-a șocat pe toți purtând o rochie de mireasă.

A arătat spectaculos într-o rochie albă de mireasă, iar acest lucru i-a surprins pe toți. Ce pune la cale fosta zână a surprizelor, Andreea Marin.

Andreea Marin s-a îmbrăcat în mireasă. Ce are de gând

Andreea Marin și-a pus rochia de mireasă, care a făcut-o să arate cu adevărat specială. Faimoasa prezentatoare lucrează la un nou proiect și specialiștii au aranjat-o așa de frumos, încât era perfectă din toate punctele de vedere. Moment în care unul dintre colegi a făcut o glumă, afirmând că… s-a furat mireasa. Care a fost reacția zânei? Pe lângă faptul că nu s-a supărat, aceasta a continuat gluma. Să pună oare Andreea Marin ceva la cale și nimeni să nu fi aflat până acum?

Își dorește cu ardoare încă un copil

Andreea Marin este îndrăgostită lulea de noul iubit, care s-a dovedit a fi bărbatul pe care l-a așteptat toată viața. Și pentru că se vede cu ochiul liber că a făcut-o să aibă încredere în el, vedeta spune că e pregătită pentru cel de-al doilea copil. Deși asta ține doar de bunul Dumnezeu, Andreea speră ca minunea să se întâmple cât mai curând.

„Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii”

”Fireşte, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe şi fericirea mea şi nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulţumit, nu pot să merg mai departe. Mi-aş dori un copil, dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!”, a declarat Andreea Marin.

Sursă foto: cancan, instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre