Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin spune ce i-ar fi luat hoții din casă dacă le-ar fi reușit spargerea. Puteau face un șoc

Andreea Marin spune ce i-ar fi luat hoții din casă dacă le-ar fi reușit spargerea. Puteau face un șoc
Andreea Marin spune ce i-ar fi luat hoții din casă dacă le-ar fi reușit spargerea de sâmbătă seară. Dacă reușeau să intre în casă ar fi avut un șoc.

Andreea Marin a fost vizitată din nou de hoți. Incidentul a avut loc sâmbătă seară (20 martie), în jurul orei 20.00. Hoții ar fi sărit gardul casei și ar fi încercat să intre pe un geam, moment în care au declanșat alarma. Ce spune vedeta TVR.

Andreea Marin spune ce i-ar fi luat hoții din casă dacă le-ar fi reușit spargerea

Andreea Marin aconfirmat că hoții au vrut să îi spargă locuința, dar nu au reușit.

S-a declanșat sistemul de alarmă, iar agenții firmei de pază care monitorizează casa Andreei Marin, s-au deplasat rapid la fața locului. Nu i-au mai găsit pe hoți.

Andreea Marin a mai precizat că după experiența trăită în urmă cu câțiva ani, atunci când hoții chiar au reușit să pătrundă în casa sa, și-a luat măsuri de siguranță deosebite.

Vedeta a mai spus că hoții ar fi avut un șoc dacă reușeau să pătrundă în casă. Nu ar fi găsit nimic de valoare pentru că nu păstrează bunuri valoroase, cum ar fi bijuterii sau bani cash, în casă.

Casa Andreei Marin are sistem de alarmă

”Este adevărat, a existat aseară o tentativa de spargere a locuinței, însă fără succes. După ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate. Am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele si ușile cu unele performante, securizate.

Acești hoți, chiar dacă ar întra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți. Noi avem un principiu: nu ținem în casa obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash. Singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor”, a declarat Andreea Marin pentru spynews.ro.

Hoții au încercat să spargă casa Andreei Marin și în 2015. Pe 22 august 2015, Andreea Marin a sesizat Poliția că mai multe persoane necunoscute au forțat o fereastră. Hoții  i-au luat mai multe bijuterii și bani.

Hoții au fost prinși o lună mai târziu. Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 49 de ani, erau membrii unei grupări specializate în furturi din locuințe.


Vedeta TVR Andreea Marin a avut o surpriză neplăcută. Hoții au vizitat-o din nou

„Rugăm hoţii să nu fure după ora 18.00 și nici în weekend!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre