Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Sava, de la Antena 3, dezvăluie secretele unei siluete perfecte. Și își arată corpul, drept dovadă

Andreea Sava, de la Antena 3, dezvăluie secretele unei siluete perfecte. Și își arată corpul, drept dovadă
Frumoasa prezentatoare de la Antena 3, Andreea Sava, vine în ajutorul femeilor cu sfaturi prețioase. Ea împărtășește doritoarelor secretele frumuseții ei. Nu sunt chestii complicate. E vorba de mici ajustări ale stilului de viață care reușesc, într-un mod formidabil, să ducă la îndeplinire țelurile legate de sănătate și siluetă.

O veden 6 zile din 7 la televizor, în live, timp de ore bune. Când are timp să facă sport sau să se ducă la tratamente de înfrumusețare? Nu are și nu face nimic din aceste lucruri.

Andreea Sava

Andreea Sava a descoperit mici trucuri pe care le folosește pentru a avea o siluetă de vis și o sănătate de fier. Iată care sunt acestea:

„Bea un pahar de apă când ți-e foame Și mănânci abia după jumătate de oră dacă foamea nu a trecut. La fel, dacă știi că urmează să mănânci, bea un pahar cu apă cu jumătate de oră înainte. Te va ajuta atât la hidratare, esențială pentru funcționarea organismului, dar și să mănânci mai puțin.
Mănâncă legume de câte ori ai ocazia. O digestie bună aduce cu ea și o siluetă frumoasă cu mai puțin efort. În plus, nu îngrașă iar dacă vă umpleți stomacul cu ele, va rămâne mai puțin loc pentru alimentele care îngrașă.

Mănâncă neapărat dimineața. Este cel mai sănătos lucru pe care îl poți face pentru organismul tău și, în același timp, și cel mai eficient pentru siluetă. Pentru că un mic dejun consistent va trezi organismul și-l va face să ardă mai multe calorii. Contrar părerii generale, mâncatul prea puțin nu te va ajuta să slăbești decât pe termen scurt după care te vei alege cu depozite inestetice de grăsime în zonele problemă.

Nu mânca în timp ce te uiți la TV! Mintea ta va fi concentrată asupra a ceea ce privești, iar senzația de sațietate nu vine din stomac ci din creier. Vei ajunge să mănânci tot felul de prostioare și să nu te oprești când te-ai săturat, ci mult mai târziu.

Fă mișcare de câte ori ai ocazia. Poți transforma activități uzuale, pe care oricum le faci, în moduri de a face mișcare. Și fă mai mult sex. Arde calorii, reduce tensiunea arterială și nivelul de stres. Dacă aveați nevoie de o motivație… :))”, scrie Andreea Sava pe site-ul ei.

Sursă: Andreea Sava

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre