Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Tonciu, atinsă la coarda sensibilă. Fiica ei face tot felul de lucruri ca să o susțină la Survivor 2022

Andreea Tonciu, atinsă la coarda sensibilă. Fiica ei face tot felul de lucruri ca să o susțină la Survivor 2022
În timp ce mămica a început lupta la Survivor, micuța Andreei Tonciu e cu sufletul alături de ea.

Legătura dintre Andreea Tonciu și fetița ei este extrem de puternică și cea mică e mereu cu gândul la vedetă.

Andreea Tonciu o să plângă în hohote. Ce mesaj i-a transmis fiica ei

Fetița Andreei Tonciu își susține mama și a vrut să-i facă o surpriză. Micuța a postat pe contul de socializare al vedetei un mesaj pentru brunetă, în care îi spune că îi ține pumnii, pentru că-și dorește să câștige Survivor și îi roagă pe fani să o susțină. „Dragilor. Eu vreau să o susțineți pe mama mea, Andreea Tonciu. Vă pup, pa”, au fost vorbele fetiței.

Andreea e mândră de felul în care arată și fără machiaj

Participarea Andreei Tonciu la un show atât de periculos ca Survivor România a luat prin surprindere pe toată lumea. Bruneta a renunțat însă la tot confortul de acasă și s-a hotărât să le dea peste nas tuturor celor care nu cred că va putea face. Recent, vedeta le-a explicat tuturor că arată foarte bine și fără machiaj. Asta ca să nu mai vorbească toți cârcotașii pe la colțuri că ea își editează mereu fotografiile.

„Primul meu impact…am crezut că voi ajunge pe o plajă din Dominicană și voi face ravgii acolo cu mașina asta decapotabilă…Am venit toți aici să câștigăm tot timpul. Publicul nu mă știe pe mine luptătoare de acasă. Eu îmi editez pozele, iar acum, dragă Românie, națiune…iată cum arată Andreea Tonciu fără make-up!” a povestit vedeta.

“Te rog, te rog! Hai, te rog! Yeeeeee!”

Ana, fiica Roxanei, a urmărit prima seară a competiției Survivor România alături de prieteni. Când Roxana și-a revenit spectaculos și a reușit să puncteze pentru Faimoși, Ana a avut o reacție de zile mari:  “Te rog, te rog! Hai, te rog! Yeeeeee!”

Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție

Alături de Andreea Tonciu, din echipa Faimoșilor mai fac parte Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles și Roxana Ciuhulescu. „Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje.

Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari”, se arată într-un comunicat al ProTV.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre