Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Tonciu și-a speriat fanii. Cum a apărut vedeta înainte de plecarea la Survivor România

Andreea Tonciu și-a speriat fanii. Cum a apărut vedeta înainte de plecarea la Survivor România
Cu doar câteva zile înainte de a pleca în Republica Dominicană, Andreea Tonciu și-a făcut apariția bandajată la cap.

Problemele se țin scai de Andreea Tonciu. După ce a spus că sfârșitul lui 2021 i-a creat situații neplăcute, se pare că nici începutul noului an nu este mai bun.

Andreea Tonciu și-a speriat fanii. Cum a apărut vedeta înainte de plecarea la Survivor România

Cu doar câteva zile în urmă, Andreea Tonciu a postat o fotografie care a făcut deliciul fanilor. Bruneta lucrează intens la sală, alături de antrenorul ei, pentru a reuși să facă față provocărilor de care va avea parte când va ajunge la Survivor România.

După ce și-a terminat însă antrenamentul, ea a fost surprinsă de jurnaliștii de la Cancan bandajată la cap. Să fie vorba de vreun accident pe care vedeta l-a avut la sală? E greu de spus despre ce e vorba, dar e clar că ceva grav s-a întâmplat.

„E prima dată când plec aşa departe de ai mei, fără să am acces la telefon”

Pe de altă parte, bruneta se îmbărbătează singură, pentru că știe de pe acum că îi va fi extrem de greu să stea departe de fetița sa. „O voi lăsa pe fiica mea cu soţul meu, mama şi sora mea. Îmi vor lipsi atât de mult momentele petrecute cu ea şi gândul îmi va zbura, destul de des, la distracţiile noastre.

Am nopţi întregi în care nu mai dorm deoarece sunt destul de stresată de cum îmi va fi departe de casă. E prima dată când plec aşa departe de ai mei, fără să am acces la telefon să-i pot suna constant”, a povestit Andreea Tonciu.

Deocamdată, nicio vedetă concurentă nu a comentat faptul că în Dominicană nu vor avea acces la niciun WC. Cel mai dur reality show, „Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel, va fi difuzat de Pro TV, începând cu data de 16 ianuarie.

Sursă foto: cancan, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre