Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrei Ștefănescu nu se mai ferește. Și-a scos în lume noua iubită

Andrei Ștefănescu nu se mai ferește. Și-a scos în lume noua iubită
După o căsnicie care i-a scos peri albi, așa cum îi plac să glumească, Andrei Ștefănescu s-a liniștit. Și-a găsit iubirea.

A oftat  după ce s-a despărțit de mama copilului său, dar Andrei Ștefănescu și-a găsit iubită.

Andrei Ștefănescu nu se mai ferește. Și-a scos în lume noua iubită

Au fost mulți cârcotași care au tot vorbit în ultima perioadă despre faptul că Andrei Ștefănescu nu mai e singur. O perioadă s-au ferit de ochii curioșilor, dar acum adevărul a ieșit la iveală. Andrei trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu colega lui de la Antena Stars, Ștefania. Nici fosta soție a lui Andrei, Antonia, nu a stat degeaba.

Aceasta a avut o relație foarte serioasă cu F. Charm și au fost la un pas să facă nunta. Din motive cunoscute doar de ei, aceștia s-au despărțit. În ceea ce-l privește pe Andrei, a considerat că a venit momentul să vorbească despre relația cu noua iubită. ”Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar”, a declarat Andrei Ștefănescu pentru Fanatik.

Ștefania și-a sărbătorit alături de Andrei și de alți prieteni buni cei 33 de ani la mare, așa că n-a putut să rateze ocazia să nu le spună și fanilor săi. ”Cea mai frumoasă zi de naștere. Am o mulțime de lucruri pentru care să fiu recunoscătoare. Sunt sănătoasă, fericită și iubită”, a mărturisit prezentatoarea pe contul ei de Instagram.

De ce a divorțat de Antonia

Andrei Ștefănescu a anunțat divorțul de Antonia în 2020, însă au rămas în relații bune de dragul copilului. ”Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi, am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri.

După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact, la mijlocul acestei veri, am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie, am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, a fost mesajul lui Andrei.

Sursă foto: fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre