Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrei Tinu, în culmea fericirii. Ce veste extraordinară a dat fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu

Andrei Tinu, în culmea fericirii. Ce veste extraordinară a dat fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu
A trecut prin momente grele, dar acum se pare că problemele s-au terminat pentru Andrei Tinu.

Fiul regretatului Andrei Tinu e mai fericit ca niciodată. Anunțul făcut de el într-o emisiune tv i-a bucurat pe toți cei care îl iubesc.

Andrei Tinu, în culmea fericirii. Ce veste extraordinară a dat fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu

Are doi copii din prima căsnicie, iar acum îl așteaptă pe al treilea. Andrei Tinu a mărturisit că este un om împlinit și abia așteaptă să-și strângă bebelușul în brațe. Acest lucru se va întâmpla în septembrie, când iubita sa va naște. “În septembrie, eu și Roxana vom avea o fetiță, al treilea copil al meu.

Eva și Matei sunt fericiți că vor avea o surioară. Formăm un cuplu extraordinar, copiii o iubesc pe Roxana foarte mult. Suntem foarte fericiți!”, a declarat Andrei Tinu, la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Se ceartă de doi ani pentru custodia copiilor

Pe de altă parte însă, Andrei nu a îngropat nici acum securea războiului cu fosta sa soție. Cei doi se ceartă și acum pentru custodia copiilor, Eva și Matei. “Acum doi ani și jumătate a început saga divorțului. Am avut 50 de procese în instanță, nenumărate plângeri penale, toate legate de copii.

Momentan, nu mai avem așa multe. Tot m-a acuzat că i-am răpit pe copii, că-i sechestrez. În afară de cei doi copii, nu avem nimic de împărțit. Ea își dorește să ia copiii în Franța”, a mai declarat Andrei Tinu.

Fosta soție a cerut și ordin de protecție

Motivând că amenință copiii și îi sechestrează în casă, fosta soție a cerut și ordin de protecție, însă restanța i-a respins cererea. În prezent, micuții locuiesc cu Andrei Tinu. “E o lege în ce privește violența în familie. Legea face referire și la violenta psihologică și nu doar fizică.

Fosta mea soție e plecată din țară, deci fizic nu aveam cum să fiu violent, nu-mi stă în caracter. Ea a susținut însă că eu ameninț copiii și că îi țin sechestrați în casă. Copiii vorbesc cu ea, o sună  zilnic prin intermediul rețelelor de socializare”, a mai fiul jurnalistului Dumitru Tinu.

Sursă foto: spynews.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre