Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini bombă! Andrei Tinu s-a alăturat campaniei electorale a lui Donald Trump

Imagini bombă! Andrei Tinu s-a alăturat campaniei electorale a lui Donald Trump
Anul acesta este electoral nu numai în România, ci și în America. Și nu puțini sunt românii foarte interesați de ceea ce se va întâmpla peste Ocean. Unul dintre ei este și Andrei Tinu.

Andrei Tinu, fiul celebrului director de la ziarul Adevărul, Dumitru Tinu, este, din toamna anului trecut, președinte de filială al Partidului Republican Român, după ce a decis să revină pe scena politică. Acum el transmite un mesaj puternic urmăritorilor și colegilor de partid, dar și simpatizanților.

Andrei Tinu s-a alăturat campaniei electorale a lui Donald Trump și face gesturi importante de sprijin pentru acesta. El s-a filmat și fotografiat în America , unde  și-a pus semănătura pe autocarul electoral al fostului președinte care intră în cursa pentru un nou mandat la Casa Albă.

„Anul 2024 este un an important, nu numai pentru România ci și pentru Statele Unite ale Americii. Este anul în care au loc alegeri. Cetățeni trebuie să aleagă între globaliști și suveraniști. Urăm succes tuturor forțelor conservatoare din Statele Unite ale Americii și lui Donald Trump”, a transmis Andrei Tinu.

Andrei Tinu s-a alăturat campaniei electorale a lui Donald Trump

Alături de George Simion, și reprezentanți ai Alternativei Dreapta, acesta participă, până sâmbătă, la Conferința Acțiunii Politice Conservatoare (CPAC). Acest forum deosebit de important pentru schimbul de idei și pentru definirea direcțiilor politice viitoare este găzduit de Uniunea Conservatoare Americană.

Andrei Tinu
Andrei Tinu s-a alăturat campaniei electorale a lui Donald Trump și transmite mesaje

Pe lângă fotografia pe care și-a făcut-o lângă autocarul de campanie al lui Donald Trump, Andrei Tinu a distribuit și imagini în care apare alături de liderul AUR.

Când a revenit Andrei Tinu în politică

În vârstă de 37 de ani, Andrei Tinu este fiul celebrului director de la ziarul Adevărul, Dumitru Tinu. Are trei copii pe care-i crește împreună cu cea de-a doua soție. Noul președinte al filialei București a Partidului Republican Român (PRR) este jurist, lector universitar doctor la Universitatea Titu Maiorescu. În trecut a ocupat funcţia de Preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, din partea PSD. Acum el și reprezentanții PRR se pregătesc serios de alegerile ce vor urma anul viitor. Din informațiile existente, se pare că acest partid va intra în alegerile din 2024 în Alianța AUR.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre