Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, e îndrăgostit lulea. Iubita Omului cu Tourette e superbă!

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, e îndrăgostit lulea. Iubita Omului cu Tourette e superbă!
Când a apărut pentru prima dată pe scena iUmor, Andrei Ungureanu i-a lăsat pe toți uimiți. Are un talent extraordinar.

Suferă de o maladie care nu se vindecă niciodată, dar Andrei Ungureanu se consideră om normal. Care acum iubește cu tot sufletul.

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, e îndrăgostit lulea. Cine e iubita Omului cu Tourette

De când a apărut la iUmor, Andrei Ungureanu sau Omul cu Tourette, cum e cunoscut de toată lumea, a devenit viral. Acum e și mai fericit, pentru că și-a cunoscut iubirea. El s-a îndrăgostit de Aliena, o frumoasă moldoveancă din Republica Moldova și au făcut un pas mare: s-au mutat împreună.

Invitați în emisiunea „Bărbați vs Femei”, cei doi au vorbit pentru prima dată despre viața de cuplu, iar Aliana a mărturisit că între ei a fost o extraordinară chimie. În plus, tânăra a fost plăcut impresionată de faptul că Andrei a fost la ea, în Republica Moldova, deși are fobie de călătorii.

„A fost o conexiune turbată”

„După două săptămâni deja am venit la el, chimia a fost bruscă. Am venit pentru el din Republica Moldova. De la zece zile, am rămas două luni. El are fobie de călătorii, nu călătorește, dar a venit singur, pentru mine, la Chișinău.(…) A fost o conexiune turbată.”, a declarat Aliena, iubita lui Andrei.

“Mă acceptă așa cum sunt”

La rândul său, Andrei a explicat că e foarte fericit pentru că tânăra îl acceptă așa cum e, cu toate lucrurile pe care le face și le spune din cauza bolii.

 

„Eu mă simt acceptat de către societate, dar faptul că și ea m-a acceptat așa cum sunt eu, cu x-urile mele și toate porcăriile pe care le scot pe gură, asta îmi place cu adevărat. Mai sunt și chestii care nu se văd pe cameră, când o lovesc, câteodată i-am lăsat semne că am mâna mare. Nu am ce să fac, am declanșările.(…) dacă pe mine nu mă acceptă cineva, eu nu stau. Dacă nu îți place de mine, nu e nimic, îmi place mie de mine.”, a povestit tânărul.

„Fac din nări, din mână, fac diferite mișcări cu fața. Mă simt liniștită în prezența lui, dar uneori există tensiune”

Cei doi se potrivesc din toate punctele de vedere, mai ales că și Aliena are câteva ticuri, așa că îl înțelege perfect pe iubitul ei. „Am și eu niște ticuri. Nu e Tourette, dar am. Fac din nări, din mână, fac diferite mișcări cu fața. Cu toții avem unele ticuri. Aveam momente când aveam câte patru. Era groaznic, acum e mai bine.

El când face unele ticuri, înțeleg ce simte atunci. Dacă face ceva din ochi, înțeleg unde simte tensiunea. Îl înțeleg foarte bine.(…) Mă simt liniștită în prezența lui, dar uneori există tensiune. Noi discutăm, ne ia 10 minute să discutăm ce se întâmplă, ce simțim, de la ce a început și e super ok.”, a mai spus Aliena, în emisiunea „Bărbați vs Femei”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre