Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate a ajuns la Hollywood. Trailerul a fost lansat

Andrew Tate a ajuns la Hollywood. Trailerul a fost lansat
Andrew Tate, britanicul care s-a mutat în România declarând public că aici poate face orice vrea deoarece are bani mulți, iar banii rezolvă orice, e cunoscut în întreaga lume. Misogin declarat, fostul kick-boxer a devenit influencer și un soi de „guru” masculin. Înconjurat de lux și femei frumoase îmbrăcate provocator, posesor de mașini scumpe, acesta nu s-a reținut niciodată în a-și manifesta masculinitatea sa toxică.

Având mai multe dosare penale cu acuzații grave pe numele său și cu o activitate intensă în care își manifestă ideile misogine, Andrew Tate a ajuns acum la Hollywood. Practic felul lui de a fi e subiect de film. Starul de  cinema Andrew James McAvoy, a declarat că s-a inspirat pentru personajul său psihopat din filmul „Speak No Evil” de la influencerul Andrew Tate.

Actorul James McAvoy s-a inspirat pentru personajul său psihopat din filmul „Speak No Evil” de la influencerul Andrew Tate (Instagram)

Vedeta spune că și-a construit personajul făcând apel la  masculinitatea toxică a bărbatului acuzat în România în două dosare penale cu fapte grave, unul de viol și trafic de persoane, altul de trafic de minori.

Cum a ajuns Andrew Tate a ajuns la Hollywood

Actorul a dezvăluit legătura surprinzătoare într-un interviu pentru Empire, spunând că s-a gândit la personajul său ca fiind, într-un fel, „o versiune de la țară a lui Andrew Tate” — cu o atitudine concentrată pe ideea de a învăța bărbații să fie din nou bărbați.

Poate nu știați dar, pe lângă afacerea cu studiul de videochat, Andrew Tate are un adevărat business de „masculinizare” a tinerilor. El le „predă” cursuri accesibile online care promit să îi facă „bărbați adevărați” și un adevărat magnet pentru femei și bani.  McAvoy menționează că a dat personajului său un aer mai discret decât cel ostentativ pe care Tate îl afișează în discursurile sale, dar substratul de toxicitate masculină este foarte prezent.

Când apare filmul în cinematografe

Speak No Evil” este un thriller psihologic american  scris și regizat de James Watkins (care a scris și regizat thrillerul aclamat de critici Eden Lake).  Practic, filmul este un remake al lungmetrajului danez omonim din 2022. „Speak No Evil” urmărește o familie americană care întâlnește o familie britanică în vacanță și acceptă invitația de a o vizita acasă. Acest lucru  duce la o experiență de coșmar provocată de personajul lui McAvoy.

Filmul va fi lansat de Universal Pictures în data de 13 septembrie iar fanii care vor să vadă toată masculinitatea toxică despre care vorbește James vor trebui să meargă la cinema. Protagonistul, Andrew James McAvoy este un actor scoțian, cunoscut pe ecrane pentru rolurile sale în filme de succes precum Ultimul rege al Scoției, Cronicile din Narnia: Leul, vrăjitoarea și dulapul, Penelope, Wanted, Herbert, Copiii lui Frank de Dune, Becoming Jane. Actorul apare și  în serialul de televiziune britanic Shameless și Early Doors.

Andrew Tate, „regele masculinității toxice”

Deși a pus masă musculară pentru rol, James McAvoy,  subliniază că a interpretat personajul într-un mod mai blând decât un bărbat hiper-masculinizat furios cum se prezintă Andrew Tate în mediul online. Practic, el spune că nu a vrut să transmită mesajul într-o manieră prea evidentă către public.

Desigur, arată TMZ, Andrew Tate este cunoscut pentru opiniile sale despre femei, el  autointitulându-se misogin și „regele masculinității toxice”, în timp ce este acuzat de mai multe infracțiuni sexuale în România.

Mai amintim că judecătorii Tribunalului București au decis în luna mai să înceapă procesul în care frații Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane în formă continuată și viol în formă continuată, într-un dosar deschis la sfârșitul anului 2022.

De atunci, cei doi au avut și alte probleme legale. În Marea Britanie, sunt investigați pentru evaziune fiscală, iar recent, a fost deschis un nou dosar penal pe numele lor în România, legat de traficul de minori. De luna trecută, Andrew Tate se află în arest la domiciliu, în timp ce Tristan este sub control judiciar.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre