Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate anunță ce va face cu întreaga lui avere. I s-a pus pata pe justiție

Andrew Tate anunță ce va face cu întreaga lui avere. I s-a pus pata pe justiție
Andrew și Tristan Tate, cei doi frați milionari reținuți pentru constituire de grup infracțional organizat și trafic de persoane, alături de alte infracțiuni grave, continuă să fie după gratii. Au ajuns în arest pe 30 decembrie 2022. Chiar și așa, imperiul lor câștigă noi adepți.

Postările pe rețelele sociale ale fraților Tate continuă, parcă mai des de când sunt în arest preventiv. Mai mult, noi pagini au fost înființate pe rețelele social media, iar adepții s-au aliniat degrabă.

Andrew „Cobra” Tate este un influencer, un misogin declarat așa cum îl și prezintă presa internațională și urmează să devină scriitor. Britanicul a anunțat că va scrie o carte, dar și că pregătește înființarea unui ONG. Andrew Tate a declarat că va fonda o organizație caritabilă către care va dona 100 de milioane de dolari pentru a ajuta bărbații acuzați pe nedrept.

Anunțul a fost dat chiar de Andrew Tate: „Mi-am actualizat testamentul din închisoare. Voi dona 100 de milioane pentru a înființa o organizație caritabilă care să protejeze bărbații de acuzațiile false”.

Andrew Tate își etalează bogăția pe rețelele sociale

Pe Instagram, Andrew Tate își etalează în continuare bogăția de care se bucura când era în libertate. Însă face asta în special pentru a-și ține conectați abonații la Academia „de șmecheri” pe care a înființat-o în trecut și care i-a adus venituri de milioane de euro.

Așadar, e firesc și necesar ca reclama să continue ( și să aducă profit), chiar dacă „profesorii” sunt după gratii: Andrew Tate își prezintă mașinile scumpe, ceasuri  de sute de mii de euro, o haină din piele de crocodil și multe altele, toate sechestrate acum de DIICOT. În plus, într-un clip postat recent, Cobra Tate își face cruce. Ca un „bun” fost creștin ce a fost.

Tate: „Orice creștin trebuie să se convertească”

Gestul lui Andrew Tate e cel puțin surprinzător, în contextul în care acesta a trecut la Islam, anii trecuți. Așa cum am mai arătat, inclusiv la prima apariție în fața instanței, prima dată când a părăsit arestul poliției, Andrew Tate a apărut cu o ediție de lux a Coranului în mână.

„Orice creștin care crede în bine și înțelege adevărata luptă împotriva răului trebuie să se convertească. Așa că aveți răbdare, într-adevăr, promisiunea lui Allah este ADEVĂRUL, Coran 30:60”, a spus Tate.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre