Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrew Tate povestește cum și-a bătut joc de anchetatori. „E cea mai tare fază petrecută în arest”

Andrew Tate povestește cum și-a bătut joc de anchetatori. „E cea mai tare fază petrecută în arest”
Frații Tate au petrecut trei luni în arestul Poliției Capitalei după ce au fost reținuți pentru trafic de persoane, în ultimele zile ale anului trecut. Odată cu ei au fost arestate și două acolite, iar capetele de acuzare au fost mai multe.

În august, frații au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Aflați sub control judiciar, deci, acasă, cei doi au libertate de exprimare cât își doresc. Recent, Andrew Tate a decis să povestească cum și-a bătut joc de anchetatori împreună cu fratele său.

Scena s-a petrecut în perioada de detenție în arestul Poliției Capitalei. „E cea mai tare fază petrecută în arest”, povestește acesta într-un clip difuzat pe rețelele de socializare.

Andrew Tate și-a schimbat look-ul după ce a ieșit din arest. A trecut la moda bărbaților musulmani (Sursa foto: Instagram)

După ce s-a decis reținerea lor, cei doi frați au fost duși în aceeași celulă de câțiva metri pătrați. Rupți de tehnologie, fără niciun contact cu lumea exterioară, se aveau doar pe ei. Și știau că sunt monitorizați și că, în mod cert, discuțiile lor din celulă nu erau private, ci monitorizate de anchetatori. A fost nevoie de un singur gest pentru a intra în joc. Știind că sunt interceptați în celulă, Andrew Tate a început să îi povestească fratelui său, Tristan,  scenariul din Rush Hour 2. Evident, fără a da numele personajelor din film.

Filmarea difuzată a strâns aproape 1 milion de aprecieri. În ea se vede transformarea prin care au trecut cei doi frați. Fizic, lunile de detenție și ce a urmat i-a schimbat. Adept al religiei islamice, Andrew Tate, care s-a dus în arest purtând Coranul asupra lui, și-a lăsat barbă așa cum poartă bărbații musulmani.

Un film polițist plin de acțiune și umor

Rush Hour 2 / Oră de vârf 2 este un film plin de acțiune spectaculoasă și umor de calitate, lansat la data de 3 august 2001, care îi are în rolurile principale pe Jackie Chan și Chris Tucker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1% (@1percentprogramming)

Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police și detectivul de la LAPD, James Carter, sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Înarmat cu dicționarul chinez-englez, Carter este nerăbdător să-și înceapă mult-dorita vacanță și să guste delicatesele exotice ale acestui oraș. Însă Lee, polițistul aflat mereu la datorie, își continuă misiunile, frustrându-l pe Carter.

La puțin timp după sosirea lor, ei se confruntă cu cel mai important caz din carierele lor: o bombă a explodat în ambasada americană, omorând doi agenți vamali americani care investigau o rețea de traficanți de bani care producea milioane de dolari falși în bancnote de 100 $. În timp ce autoritățile din Hong Kong și Statele Unite își dispută jurisdicția acestui caz, Lee împreună cu recalcitrantul Carter pornesc pe cont propriu o investigație pentru a da de urmele celui care imprima banii falsificați.

Acest scenariu i-l povestea Andrew fratelui în celulă și erau ascultați de polițiști.

Frații Tate și-au pus uși „deștepte” care se deschid  numai cu amprenta lor

După ce au ieșit din arest, frații Tate au avut o primă grijă: să schimbe sistemul de închidere a vilei lor din Pipera. Aceștia și-au dotat locuința cu uși inteligente după ce au constatat că, la perchezițiile anterioare, anchetatorii ar fi păstrat un rând de chei. Sursele Gândul arată că au montat o ușă principală ce cântărește 500 de kilograme, și o a doua de 200 de kilograme.

Ambele uși se închid automat, în 21 de puncte, putând fi deschise cu amprenta digitală a celor doi frați sau prin intermediul telefonului mobil.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre