Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză lui Andrew Tate. Astfel, a fost anulată decizia judecătorească de sechestru asupra bunurilor sale, iar dosarul a fost trimis spre rejudecare.
Printre bunurile fraților Andrew Tate și Tristan Tate asupra cărora s-a pus sechestru se numără și mai multe mașini de lux. Dar dosarul a fost trimis spre reexaminare la instanța inferioară. Frații Tate au făcut apel la hotărârea judecătorească din decembrie 2023 care a confirmat legalitatea sechestrării bunurilor, iar acum s-a dispus un nou proces. Părți în apelul câștigat la Curtea de Apel București au fost și trei companii asociate, respectiv SC Ground Breaking Development SRL, Talisman Enterprises SRL și The Cannon Run Limited.
Frații Tate vor face tot ce vor putea să-și recupereze bunurile
În această situație, frații Andrew și Tristan Tate vor ajunge din nou în fața instanței, iar avocații lor vor face tot ce le stă în putință pentru ca aceștia să-și recupereze bunurile care le-au fost confiscate.
Andrew Tate nu se lasă și a comentat pe X că instanța ca trebui să facă tot ce poate pentru a dovedi că bunurile sale și ale fratelui său nu sunt legale. „Nu vor dovedi nimic, pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a spus acesta.
Șapte victime ale fraților Tate
În iunie, Andrew și Tristan Tate au fost acuzați alături de alte două femei de trafic de persoane, viol dar și formarea de bandă criminală care exploata sexual femei. Bineînțeles că toate acuzațiile au fost negate de cei doi frați. Potrivit documentelor judiciare însă, prin mâinile fraților Tate au trecut milioane de euro, bani făcuți din afacerile lor, care cuprindeau cursuri online de autoeducare dar și producerea de conținut pentru adulți.
Potrivit rechizitoriului din iunie 2023, au fost identificate șapte presupuse victime ale lui Tristan și Andrew Tate. Frații au fost arestați prima dată în decembrie 2022, au stat câteva luni în spatele gratiilor, apoi au fost ajuns în arest la domiciliu și nu au voie să părăsească România.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook