Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie dă din casă! Destăinuiri despre divorțul de Brad Pitt

Angelina Jolie dă din casă! Destăinuiri despre divorțul de Brad Pitt
Angelina Jolie se destăinuie, în sfârșit! Ea a vorbit, într-un interviu publicat vineri, 19 iunie, despre despărțirea ei de Brad Pitt.

Angelina Jolie a acceptat un interviu pentru revista ”Vogue India”, pentru a vorbi despre munca sa cu Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, o activitate care îi ocupă foarte mult timp în ultimii ani.În plină pandemie, actrița s-a implicat mult în acțiunile de ajutorare ale populației indiene.

În interviul publicat vineri, 19 iunie, actrița și activista americană a făcut și niște confidențe privind relația ei cu Brad Pitt, despre divorț și cei 6 copii ai lor.

S-au cunoscut în 2004 pe platoul filmului „Mr. și doamna Smith ” și s-au îndrăgostit fulgerător. Brad și-a părăsit soția, pe actrița Jennifer Aniston, care a suferit cumplit. S-au căsătorit anul următor. După ce au adoptat împreună Maddox (18), Pax (16) și Zahara (15), apoi i-au născut pe Shiloh (14), Knox și Vivienne (12 în iulie), Angelina Jolie și Brad Pitt au făcut o nuntă de vis în august 2014, pe proprietatea lor franceză, la castelul de Miraval. Toată lumea le acorda atenție, era un cuplu de invidiat.

Din păcate, după nunta celebră, căsătoria lor a mai durat doi ani. Anunțul divorțului a căzut ca un trăsnet.

S-a spus că decizia de separare s-a luat după o ceartă într-un avion. Angelina și Bard nu au dat niciodată realții prea clare despre divorț.

„Unii au profitat de tăcerea mea …”, a spus actrița în recentul interviu.

Angelina Jolie a explicat pentru „Vogue India” de ce a luat decizia de a-l părăsi pe tatăl copiilor ei. „M-am separat pentru bunăstarea familiei mele. A fost decizia corectă. Continuu să mă concentrez asupra recuperării lor. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd în presă minciuni despre ei înșiși. Le reamintesc că își cunosc propriul adevăr. De fapt, aceștia sunt șase tineri foarte curajoși și foarte puternici ”, a spus ea.

Angelina Jolie nu a oferit mai multe detalii cu privire la „minciunile” menționate. De la despărțirea de actorul în vârstă de 56 de ani, în presă au fost ridicate numeroase zvonuri. Ba că Brad Pitt s-a împăcat cu Jennifer, ba că stă mai mult prin clinicile de dezalcoolizare, ba că există o relație rece și chiar conflictuală cu cei mai mari doi fii ai lor, Maddox și Pax.

În acest moment, lucurile sunt trasate corect între cei doi, se preocupă împreună de creșterea copiilor, iar conflictele au fost închise în sertarele cu amintiri.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre