Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie dezvăluie că se mută cu cei șase copii în Londra

Angelina Jolie dezvăluie că se mută cu cei șase copii în Londra
Se pare că Angelina Jolie plănuiește să se mute din țară cu cei șase copii, pe care îi împarte cu fostul ei soț Brad Pitt, într-o suburbie din Londra.

Rapoartele recente apar pe fondul bătăliei de divorț de-a lungul anilor în instanță.

Jolie, în vârstă de 45 de ani, a trăit anterior în Richmond, o suburbie din sud-vestul Londrei, cu Brad Pitt, în timp ce filma în anul 2011. 

„Ea crede că Richmond este un mediu perfect pentru copii, din punct de vedere cultural și educațional. Un scenariu este că ar putea avea copiii câteva luni la un moment dat în Marea Britanie, apoi li se va permite să-l vadă pe Brad pentru perioade mai lungi”, a declarat o sursă apropiată de familie.

Angelina Jolie dorea de mult să se mute din țară cu copiii

Starul filmului „Maleficent” a dezvăluit în numărul din decembrie 2019 al revistei Harper’s Bazaar că i-ar fi plăcut să se mute cu copiii ei mai devreme, dar nu a dus la capăt planul din cauza fostului soț.

„Mi-ar plăcea să locuiesc în străinătate și o voi face imediat ce copiii mei vor avea 18 ani. În acest moment, trebuie să mă bazez unde tatăl lor alege să locuiască”, a spus pentru revistă.

Cum au fost afectați copiii actorilor

Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii împreună: Maddox în vârstă de 19 ani, Pax în vârstă de 16 ani, Zahara în vârstă de 15 ani, Șiloh în vârstă de 14 ani, Vivienne și Knox în vârstă de 12 ani. Copii au fost prinși în această bătălie a divorțului începând din anul 2016, când s-a dezvăluit oficial că părinții lor vor să se despară după aproximativ 10 ani de relație și doi ani de căsătorie.

Pâine umplută cu ou ochi. Rețetă de la New York

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre