Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie, mesaj scris pe piele. Le arată fanilor că urmează schimbări

Angelina Jolie, mesaj scris pe piele. Le arată fanilor că urmează schimbări
Angelina Jolie este una din cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood și, dincolo de asta, are șanse să intre, alături de fostul soț, Brad Pitt, în cartea recordurilor, pentru cel mai îndelungat și dureros proces de divorț. Cei doi se judecă de ani buni și par a fi departe de a ajunge la o înțelegere. Acum vedeta oferă public un altfel de indiciu.

Angelina Jolie a etalat un nou tatuaj la Premiile Tony din 2024, o mică rândunică neagră desenată în centrul pieptului, foarte vizibilă în timp ce poza pe covorul roșu din New York. Noul ei mesaj scris pe piele arată că urmează schimbări.  Vedeta nu a ales în mod întâmplător această pasăre pentru noul ei tatuaj. Rândunica este plină de simboluri.

Rândunica pe care și-a tatuat-o Angelina Jolie este plină de simboluri (Instagram)

Celebrul star în vârstă de 49 de ani s-a coordonat vestimentar cu fiica sa Vivienne, în vârstă de 15 ani, purtând o rochie de culoare teal (verde – albăstrui). Decolteul amplu a dezvăluit tatuajul ei proaspăt care prezintă conturul negru al unei rândunele, simbolizând loialitatea și revenirea acasă, deoarece modul de migrație al păsărilor le aduce întotdeauna înapoi, în același loc.

Angelina Jolie tatuaj
Pentru Premiile Tony, Angelina Jolie a avut o ținută asortată cu cea purtată de fiica ei adolescentă (Instagram)

Rândunica este probabil cea mai populară pasăre din lume, iar în mentalul colectiv simbolizează, fără dubiu, regenerarea anuală, trezirea naturii, dar mai ales este reprezentarea iubirii unei ființe față de propriul cămin.

Fiica Shiloh are și ea un tatuaj similar

Un fan al vedetei, a avut o intervenție pe X, menționând că fiica Angelei Jolie, Shiloh, în vârstă de 18 ani, care recent a cerut să își schimbe numele de familie, poartă și ea un tatuaj  similar cu o pasăre, utilizatorul rețelei sociale distribuind fotografii comparative între brațul lui Shiloh și imaginea tatuajului nou al mamei sale, vizibil în premieră zilele trecute, pe covorul roșu.

Dacă Shiloh are cu adevărat un astfel de tatuaj, este probabil și el nou, deoarece adolescenta nu părea să aibă tatuaje într-un videoclip postat mai devreme în acest an.

Vedeta a câștigat primul Premiu Tony din carieră

În altă ordine de idei, pasărea trebuie să fi fost talismanul ei norocos, deoarece actrița din „Maleficent” a adus acasă primul ei premiu Tony pentru producerea piesei „The Outsiders”, musicalul fiind nominalizat la nu mai puțin de 12 premii și câștigând patru dintre ele. Pentru marele său moment, Jolie a purtat o rochie de la Atelier Versace, din catifea în culoarea teal, fără bretele, cu decolteu adânc, pentru a pune în centrul atenției noul său tatuaj cu o rândunica în zbor.

Ea s-a acoperit cu o eșarfă asortată, a purtat un pouch de culoare aurie și și-a accesorizat ținuta cu o brățară aurie masivă. Între timp, Vivienne, care a fost asistentă de producție la „The Outsiders”, a făcut echipă cu mama ei într-o vestă și pantaloni de asemenea în culoarea teal, purtând o cămașă albă. Ea și-a completat ținuta cu o papion și pantofi sport Converse confortabili.

Angelina Jolie, mesaj scris pe piele

În ceea ce o privește pe Angelina Jolie, noul său tatuaj cu rândunică se alătură altor numeroase tatuaje, inclusiv scrieri pe umăr și o piesă masivă pe spate pe care și-a făcut-o în Thailanda, cu semnificații budiste pentru dragoste, pace și prosperitate.

Angelina Jolie are foarte multe tatuaje pe corm (Instagram)

Starul a adăugat, de asemenea, un tatuaj pentru a marca lansarea spectacolului „The Outsiders”, debutând cu un design pe braț care citește „Stay Gold”, menționează Page Six.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre