Simona Ionescu / Redactor Șef

Coregraful care o pregătește pe fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, este român. Povestea lui și a Școlii de Dans din America

Coregraful care o pregătește pe fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, este român. Povestea lui și a Școlii de Dans din America
În ultimele zile, mai multe clipuri cu Shiloh Jolie – Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt au devenit virale. Puștoaica ce tocmai a împlinit vârsta majoratului se dovedește a fi o dansatoare desăvârșită, ea alegându-și această artă pentru a face carieră, și străduindu-se să se facă cunoscută prin forțe proprii, fără să apeleze la numele părinților ei celebri.

Coregraful  care o pregătește pe fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie, este român. A făcut multe înainte să își deschidă școală de Dans în America. Dar ce e special la e că de mic a știut. Dansează de la 4 ani și tot de atunci și-a propus să nu facă altceva în viață.

Shiloh, fica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie este antrenată de un coregraf român (Instagram)

Lil Kelaan Carter a plecat în America  în pandemie, când era doar un adolescent. El are o poveste de succes care merită să devină un exemplu pentru toți tinerii ce își doresc să reușească în viață și care sunt dispuși să muncească din greu pentru a-și împlini visele.

Un coregraf român o pregătește pe fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie

Lil Kelaan Carter, coregraful care îi este în prezent profesor de dans lui Shiloh, a dezvăluit cât de talentată este fiica actorilor vedete, dar și cât de mult se străduiește aceasta să își construiască propria carieră, departe de influența părinților săi celebri.

Profesorul de dans insistă că tânăra dansatoare este departe de a fi un „copil de vedetă” stereotipic de la Hollywood. În ciuda faptului că are părinți celebri, coregraful susține că Shiloh este hotărâtă să-și atingă obiectivele carierei fără a se baza pe numele ei faimos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kelaan Carter (@lilkcarter)

„Shiloh este o dansatoare deosebit de talentată, demonstrând dedicare și muncă asiduă, a spus coregraful, el însuși un artist de succes care activează deopotrivă în actorie și modă. Este o persoană sinceră și directă, care nu folosește niciodată statutul de celebritate în avantajul ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kelaan Carter (@lilkcarter)

Shi (așa cum i se spune fetei Angelinei) nu se bazează pe numele ei faimos pentru a-și atinge obiectivele. Sincer, la început nici măcar nu știam cine este și nu cred că acest lucru contează, mai ales într-un studio de dans. Înțeleg că poate fi dificil să vezi persoana dincolo de statutul ei de celebritate, dar vă îndemn să faceți un efort pentru ea. Credeți-mă, merită”.

Coregraful a mai spus că videoclipurile recente de dans în care apare Shiloh „au fost realizate în același mod în care postez (imagini cu) orice dansator care vine la sesiunile sau cursurile mele și pe care consider că merită să fie prezentat”.

A plănuit un an cum să plece în America, la 16 ani

El a povestit că a plecat în America la 16 ani, în pandemie. Era decis să contacteze coregrafii care anturează vedetele de peste Ocean. Și-a planificat un an plecarea. A participat la castinguri online și, spre surpriza lui, a fost acceptat în toate programele marilor coregrafi care pregătesc vedete cu premii Grammy la activ. I-a convins din prima. A fost de la început lăudat și apreciat, pus în roluri cheie în spectacolele lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kelaan Carter (@lilkcarter)

La unul din aceste programe a cunoscut-o pe Shiloh Jolie – Pitt, fără să știe cine este ea. S-au împrietenit, românul fiind impresionat de modestia tinerei îmbrăcate în haine largi și, ulterior, când el a organizat primul curs de dans, între prieteni, a chemat-o și ea. Nici atunci nu știa că fata modestă din fața lui era fiica unor staruri de la Hollywood.

S-a antrenat cu coregrafi ai unora dintre cele mai mari vedete internaționale

În prezent, Lil Kelaan Carter are propriul studio de dans în LA, unde ține cursuri.

„Lil Kelaan Carter este un tânăr coregraf, dansator și designer de modă cu realizări remarcabile în toate domeniile.

Lil Kelaan Carter este coregraf român care activează în LA. La 21 de ani are o carieră fabuloasă, în mai multe domenii (Instagram)

Extrem de talentat, cu pregătire de talie mondială, antrenat în programe de dans de elită în SUA încă de la vârsta de 16 ani, cu o experiență de 15 ani în lumea dansului, Cătălin reușește să construiască un spectacol tematic memorabil care scoate în mod firesc un eveniment din cutie.

Stabilit în SUA, s-a antrenat cu coregrafi ai unora dintre cele mai mari vedete internaționale – Chris Brown, JLO, Justin Bieber, Beyoncé – în săli de dans de renume mondial din Los Angeles, între care și Millennium Dance Complex” – este prezentarea de care se bucură tânărul coregraf.

A convins la „Imperiul leilor” și a primit o investiție de 100.000 de dolari

Cătălin, pe numele său, devenit Lil Kelaan Carter, are acum 21 de ani. Anul trecut a revenit pentru o perioadă în România, împreună cu trupa sa, The Hardest Generation Crew, și s-a alăturat competiției World of Dance Romania 2023, conducând o echipă de 25 de dansatori talentați pentru a concura în prestigioasa competiție.

Coregraful fiicei lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie este talentat și ca designer vestimentar (Instagram)

Cu o experiență de 15 ani în lumea dansului, Lil Kelaan Carter a obținut numeroase realizări, printre care calificarea în finala mondială de dans din Miami și Phoenix Arizona BDF Festival & Hip Hop Championship în 2022 și crearea celui mai remarcabil solo de dans la Cupa Mondială de dans în 2021. De asemenea, a ajuns în semifinalele emisiunii „Românii au talent” (ProTV) în 2021 și a devenit campion mondial la finala de dans din Croația Dance Star în 2019, dansând cu echipa Blue Chips Crew.

Lil Kelaan Carter apare și în seriale, pe Netflix

Pe lângă performanțele în dans, Lil Kelaan Carter s-a remarcat și în industria cinematografică și a modei. În 2020, a jucat în serialul „Wednesday” difuzat pe Netflix, iar în 2021, a făcut parte din distribuția serialului „Bridgerton” pe aceeași platformă.

În 2019, a câștigat competiția „Imperiul Leilor” (ProTV), obținând o investiție de 100.000 dolari de la Cristina Baltan pentru brandul „The Hardest Generation”, fondat în 2018. În 2022, a primit Premiul de popularitate la City Fashion Week din Cluj pentru prezentarea colecției vestimentare „The Hardest Generation”.

Sursa foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre