Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie, vizitată în mare secret de un motociclist. Cine e bărbatul!

Angelina Jolie, vizitată în mare secret de un motociclist. Cine e bărbatul!
Paparazzii au surprins, săptămâna trecută, un motociclist ieșind din noua reședință a Angelinei Jolie, o vilă imensă în Los Angeles. Abia după câteva zile, jurnaliștii de la DailyMail au reușit să afle cine se ascundea sub casca moto a bărbatului în blugi.

Nu e vorba despre niciun nou iubit de-al frumoasei Angelina Jolie. Investigațiile jurnaliștilor de la DailyMail au condus la descoperirea bărbatului care a petrecut două ore în casa actriței, marțea trecută.

Exclusivitate totală a ziarului DailyMail. E vorba de fostul soț, Brad Pitt, care a fost surprins pentru prima oară de la divorțul produs în 2016, că o vizitează pe Angelina.

Actorul de 56 de ani purta costumul său obișnuit de blugi, de culoare deschisă, un pulover ușor și adidași, ținută care l-a și dat de gol.

Brad Pitt a ieșit pe poarta vilei de 24 de milioane de dolari a lui Jolie, situată într-o comunitate închisă din Los Feliz din Los Angeles, după vizita de marți după-amiază, și s-a îndreptat către casa sa, situată cam la o milă distanță.

Această vizită vine să întărească bănuială că foștii soți au început să se apropie iar în ultimul timp.

Brad a recunoscut public că despărțirea lor s-a produs în principal fiindcă el căzuse pradă alcoolului. Angelina a vorbit în premieră, în urmă cu puțin timp, despre divorțul lor, într-un interviu acordat Vogue India. Brad Pitt a participat la un eveniment la care era prezentă și Angelina, fiind surprinși de presă în ipostaze foarte prietenoase.

Adele își pune pe jar fanii. Ce a postat vedeta

Totodată, la începutul lunii iunie, tot DailyMail a obținut fotografii făcute cu o dronă asupra caselor lui Brad și Angelina. În ambele curți s-au văzut amenajările pentru copii: leagăne, trambuline, tobogane.

Până acum copiii lor, Maddox, 18 ani, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14 și gemeni Vivienne și Knox, 11 ani, erau duși și aduși între cele două case ale părinților cu mașini mari, cu geamuri fumurii. Întotdeauna de către șoferul Angelinei. Niciodată de către mamă sau tată.

De aceea vizita lui Brad Pitt la Angelina a fost o surpriză totală. De la despărțirea lor, declarată oficial în aprilie 2019, cei doi nu au mai fost văzuți împreună într-un cadru privat.

În perioada care a urmat separării lor inițiale, din 2016, perechea a dus o bătălie dură în instanță privind custodia copiilor și partajul financiar.

Acum lucrurile par că s-au calmat, că există apropiere nu doar între copii și fiecare părinte în parte, ci și între părinți. Poate că Angelina se va răzgândi să se mute cu copiii în străinătate, așa cum declara în noiembrie anul trecut că va face atunci când ei vor împlini 18 ani și nu va mai fi necesar acordul tatălui.

Foto: DailyMail

Angelina Jolie dă din casă! Destăinuiri despre divorțul de Brad

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre