Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini incredibile: Antonia, dezbrăcată, îi bulversează pe adolescenți. Nu a avut nicio rușine!

Imagini incredibile: Antonia, dezbrăcată, îi bulversează pe adolescenți. Nu a avut nicio rușine!
Antonia este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din România și, fiind o femeie asumată, nu se reține din a-și arăta nurii pe rețelele sociale sau în videoclipurile pieselor sale, chiar dacă este mamă a trei copii. Ea ține să își încânte fanii cu imaginea trupului ei, intens lucrat în sala de forță, iar asta atrage audiență.

Peste un milion de oameni au vizionat cel mai recent videoclip al Antoniei, în care idolul adolescentelor și mama a trei copii apare în ipostaze erotice. Antonia poartă doar lenjerie intimă extrem de provocatoare, arătând din nou ce are Velea acasă și faptul că acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni.

Antonia execută un dans lasciv, la bară, îmbrăcată doar în sutien, chiloți tanga, mănuși lungi din dantelă și un portjartier, toate de culoare neagră, în noua sa melodie „Ploi de tequila”. Videoclipul a strâns peste un milion de vizualizări și sute de comentarii.

Antonia, dezbrăcată, dansează lasciv în noua sa piesă de mare succes 

Antonia dezvăluie ce a stat în spatele piesei sale în care dansează lasciv. Totul a pornit de la o întâmplare reală, „culeasă” din viața unei fane. „Ploi de tequila surprinde acel moment în care o persoană dezamăgită în iubire se pierde într-un univers ambiguu și euforic. Din punct de vedere al senzualității, inspirația acestui videoclip este o persoană care mi-a scris pe Instagram povestea vieții ei. Ulterior, am ajuns să cunosc această persoană și m-am pus în pielea ei în acest videoclip”, dezvăluie Antonia.

Piercing-urile în sfârcuri, cele mai dureroase pentru artistă 

În vârstă de 35 de ani, Antonia este idolul adolescentelor din România, multe dorindu-și să arate și să fie ca ea. Mamă a trei copii, vedeta este într-o relație de lungă durată cu Alex Velea. În ciuda vieții lor de familie, Antonia nu ezită să își arate nurii în public. Ea vorbește deschis despre operațiile estetice, celulită și ce îi place în dormitor. A povestit și care a fost cel mai dureros moment din viața ei: acela în care și-a pus piercing-uri în sfârcuri.

Antonia poartă piercing-uri în sfârcuri și spune că a durut-o rău când și i-a pus (Instagram)

„Cercelușii” cu care s-a împodobit în 2017 se văd deseori când vedeta pozează în topuri transparente sau perfect mulate pe bustul ei generos.

„Nu sunt fake-uri. Sunt super. N-am vorbit oficial despre asta, când vorbesc mi se pare ceva controversat și mă simt așa… să zic, să nu zic, dar se vede oricum… A durut foarte rău”, a recunoscut vedeta la scurt timp după intervenție.

Soția lui Velea se pregătește să scoată un nou album

Anul acesta a fost unul plin pentru Antonia. Pe lângă „Ploi de tequila”, Antonia a lansat și hiturile „Hasta Luego” și „Cum se împarte dragostea” alături de Puya, a doua lor colaborare de succes după „Hurricane”. De asemenea, alături de Alex Velea, Antonia a cântat în deschiderea show-ului Maluma de la Neversea.

Vara aceasta a mai lansat și piesa „Prieteni”, o ironie subtilă asupra valorilor interumane, precum loialitatea și sinceritatea, care sunt din ce în ce mai rare în relațiile de prietenie. În plus, artista se pregătește pentru o perioadă intensă, urmând să lanseze un nou album.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri