Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia, probleme majore de sănătate, s-a văzut la analize. Divele „cad” una după alta

Antonia, probleme majore de sănătate, s-a văzut la analize. Divele „cad” una după alta
După Andreea Tonciu care, într-o săptămână, a ajuns de două ori al perfuzii, și după ce s-a aflat că Nicoleta Luciu a fost diagniosticată cu alopecie, iată că nici Antoniei nu îi merge prea bine, din contra, vedeta se confruntă cu o situație dramatică.

Mergând la medic pentru analize de rutină, Antonia s-a pomenit cu un diagnostic teribil. Ea a povestit în cadrul unui interviu că s-a dus la analize pentru că se simțea tot mai obosită, iar așa a descoperit că organismul ei este al unei persoane care are de trei ori vârsta sa. Chiar dacă este foarte tânără, diva având doar 33 de ani, stresul și stilul de viață agitat și-au pus amprenta pe sănătatea ei.

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a declarat Antonia pentru OK!Magazine.

Stresul și atribuțiile de mamă au obosit-o pe Antonia

Vedeta a povestit și cum a ajuns aici. În primul rând nu mai doarme destul. De mult. „Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puțin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă”, a mai spus vedeta.

Antonia are trei copii. Ea are o fiică, mai mare, din relația cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano, Maya, care stă la tatăl ei. Cu actualul ei partener, Alex Velea, are doi băieți, Akim și Dominic. Actuala familie a artistei are o relație foarte bună cu fosta ei familie. Antonia și Velea petrec timp inclusiv împreună cu fostul soț al Antoniei și cu noua sa iubită, în timp ce se bucură și ei de timpul petrecut împreună.

Amintim că artista a confirmat la sfârșitul anului pandemic 2020 divorțul de fostul ei soț, Vincenzo Castellano. „Am încheiat divorțul. În ceea ce privește nuntă, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre