Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia și-a anulat concertul de Revelion. Ce se întâmplă cu vedeta

Antonia și-a anulat concertul de Revelion. Ce se întâmplă cu vedeta
Sfârșit de an trist pentru Antonia și Alex Velea. Fanii frumoasei cântărețe nu o mai pot vedea cântând.

Cu puțin timp în urmă, Antonia le-a cerut scuze fanilor săi pentru că nu o vor mai putea vedea pe scenă în noaptea dintre ani.

Antonia și-a anulat concertul de Revelion. Ce se întâmplă cu vedeta

Era extrem de fericită că după atâta timp va putea să fie pe scenă, dar Antonia a dat vestea pe care nimeni nu vroia să audă, pe contul său de Instagram. Bruneta a mărturisit că problemele de sănătate o împiedică ca anul acesta să îi încânte pe fani cu concertele sale la evenimentul unde fusese invitată. Până acum, aceasta nu a spus despre ce este vorba, dar Alex Velea a declarat pentru Fanatik că e posibil să fie vorba ori de o răceală, ori să se infectat cu coronavirus.

„Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută”

”Dragii mei, din motive de sănătate nu voi putea fi alături de voi la Revelion să petrecem împreună și îmi pare foarte rău. Sper să ne vedem în 2022. La mulți ani și distracție plăcută”, au fost cuvintele acesteia.

Cum a fost cerută în căsătorie

Antonia și Alex Velea au început relația în 2013, după ce ambii au trecut printr-un mariaj care le-a produs multă suferință. Chiar dacă au avut probleme mari, nimeni nu a putut să le destrame iubirea. Cel mai frumos moment pe care cântăreața l-a trăit a fost acela când a fost cerută în căsătorie.

Alex i-a pus pe deget o bijuterie superbă, iar momentul ales a fost unul plin de romantism. E vorba de un inel din aur alb de 18 carate, cu safire galbene de 0,68 carate și diamante de 0,7 carate, cu un total de 68 de pietre, 20 de safire și 48 de diamante. Din păcate, cei doi nu au putut încă să facă încă nunta, din cauza epidemiei de coronavirus.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre