Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonio Banderas, promisiune pentru fani: „Mă voi recupera rapid!”

Antonio Banderas, promisiune pentru fani: „Mă voi recupera rapid!”
Antonio Banderas dezvăluie că a fost testat pozitiv coronavirus. Actorul spaniol, cunoscut pentru celebrele roluri din Desperado și The Mask of Zorro, a anunțat diagnosticul primit pe rețelele de social media.

Actorul a declarat că și-a petrecut aniversarea de 60 de ani în carantină și că a avut simptome de oboseală. Banderas și-a asigurat fanii că se va recupera complet în viitorul apropiat.

Nu este încă clar unde a contactat virusul, dar, conform postării acestuia, situația nu este gravă: „Mă simt relativ bine, doar puțin mai obosit decât de obicei. Încrezător că mă voi recupera cât mai curând posibil de infecția de care sufăr și care afectează atât de mulți oameni în jurul lumii”. 

Spania – cea mai afectată țară din Europa

Spania este națiunea cea mai lovită de coronavirus din Europa în acest moment, mulți dintre vecinii săi, inclusiv Italia, Germania și Marea Britanie, recomandând să nu se călătorească acolo.

Antonio Banderas a spus că va petrece timpul din izolare focusându-se pe citit, scris și odihnă. Nu este cunoscut locul unde este acesta momentan. Deține mai multe case, în Spania, Statele Unite ale Americii și în Marea Britanie.

Actorul a mai avut probleme medicale

Nu este prima dată când celebrul actor are probleme medicale. În ianuarie 2017 a suferit un atac de cord. Ulterior a suferit o intervenție chirurgicală pentru a i se implanta trei stenturi în artere.

Munca alături de Pedro Almodovar l-a făcut un star în Spania, înainte ca Madonna să îl introducă la Hollywood. Acesta și-a sculptat o carieră cu filme blockbuster imense, inclusiv Philadelphia, Puss in Boots și Pain and Glory.

Artă pe trup. Așa tatuaje ca la fata asta superbă nu ați mai văzut!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre