Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunț neașteptat în showbiz! Cântăreața a anunțat că e însărcinată

Anunț neașteptat în showbiz! Cântăreața a anunțat că e însărcinată
Denisa Trofin este una din cântărețele îndrăgite de români. Tânără, frumoasă și cuminte, artista se pregătește pentru rolul vieții ei.

Cântăreața Denisa Trofin a anunțat că e însărcinată. Aceasta se iubește cu Cosmin Nistor, alături de care a înțeles că i-a fost dat să trăiască momente maxime de împlinire. Artista a distribuit pe rețelele sociale un clip alături de iubitul ei. Acesta e o superbă declarație de dragoste, pe care tânăra cântăreața i-o face. Denisa Trofin spune pe șleau cum a început relația lor și, mai ales, vorbește despre minunea care li se întâmplă în această perioadă.

În vârstă de 25 de ani, Denisa Trofin a început să cânte de la vârsta de 5 ani. De la vârsta de 10 ani a început să studieze pianul. În perioada liceului, aceasta s-a iubit cu „diamantul” lui Dinamo, Dorin Rotariu.

În 2018 a ajuns în finala Eurovision România. Doi ani mai devreme, la 19 ani, lansase deja patru piese, printre care una cu videoclip și avea în palmares și câteva trofee de la cele mai mari evenimente muzicale de la noi și de peste hotare.

Un suflet de aur, cu o empatie deosebită pentru copiii cu nevoi deosebite, Denisa participa la fiecare concert caritabil organizat de două mari campanii umanitare: Din inimă pentru copii și Ajută copii!

Nu a neglijat niciodată școala. Denisa Trofin a urmat cursurile Facultății de Litere la Universitatea București.

Anul trecut a încercat și stilul nou, atât de căutat de public: s-a lansat într-un duet cu manelistul Jean de la Craiova.

Cântăreața Denisa Trofin e însărcinată

„După câteva vorbe banale și schimburi de priviri aruncate mereu pe ascuns, m-am îndrăgostit. Nu știam atunci că acei fluturi în stomac și nerăbdarea pe care o simțeam până să ne vedem a doua zi însemnau că mi-am întâlnit, în sfârșit, sufletul pereche. Tu ai știut primul că ne-am îndrăgostit deși eu parcă nu am vrut să accept asta. Tu m-ai făcut să am încredere în tine, încredere în iubire, în ceva ce visam de mică să pot avea. Deja nu mai aveam speranța că se poate întâmpla sau că există.

Nu știu ce am făcut bun în viața asta ca să te găsesc, dar pot spune că odată ce te-am găsit pe tine, m-am regăsit și pe mine. Cu tine am învățat că iubirea nu se măsoară nicicum. Nu există „te iubesc mai mult” azi, peste o lună sau peste un an. Există doar „te iubesc” și atât. Iar acest sentiment pentru noi a existat din primele momente. Tot cu tine am învățat că atunci când sufletul pereche te ia în brațe sau te atinge, nu mai ai nevoie de niciun cuvânt.

Noi ne-am învățat unul pe altul cât de simplu e când putem fi nu numai iubiți, ci și cei mai buni prieteni. Intensitatea sentimentelor noastre a dus la cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla, cea mai mare binecuvântare. Iar di doi, acum vom fi trei. Rodul iubirii noastre a prins viață și abia aștept să fim cea mai frumoasă familie. Chiar dacă nu știm încă ce vei fi, știu sigur că vei fi cel mai iubit de către noi. Mami și tati”, a dezvăluit cântăreața Denisa Trofin pe contul său de Facebook.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre