Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunț surprinzător făcut de Virgil Ianțu, cu masca pe figură

Anunț surprinzător făcut de Virgil Ianțu, cu masca pe figură
Virgil Ianţu a anunțat prin intermediul unei platforme de socializare că este infectat cu coronavirus. Cu această ocazie, și-a îndemnat comunitatea din online să se protejeze.

Prezentatorul TV a declarat că a fost precaut și a urmat toate normele de igienă şi protecţie. Cu toate acestea, a contactat coronavirusul. Din fericire, Virgil Ianţu are o formă uşoară a virusului şi i-a liniștit pe fani, spunând că va trece cu bine peste această perioadă.

Virgil Ianțu are sfaturi pentru comunitatea din online

Virgil Ianţu a anunțat vestea printr-o postare pe contul de Facebook. Acesta le-a transmis urmăritorilor săi un mesaj prin care să le atragă atenția asupra normelor de protecție. Prezentatorul TV și-a sfătuit comunitatea din mediul online să nu lase garda jos şi să se protejeze.

„Pe voi vă rog doar sa nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă. Aceasta fotografie e făcută astăzi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă! Luca Militello Spitalul Monza!”, a postat Virgil Ianţu.

Sursă foto: Facebook

Exclusiv. Super-transformarea prin care trece Antonia. Artista îi dă „replica” Iuliei Albu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre