Simona Ionescu / Redactor Șef

Anunțul momentului despre Florin Călinescu. Ce s-a întâmplat după ce a fost dat afara de la Pro TV

Anunțul momentului despre Florin Călinescu. Ce s-a întâmplat după ce a fost dat afara de la Pro TV
Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune. Chipul, personalitatea și replicile lui sunt sinonime cu televiziunea modernă în România. Actorul a făcut carieră la Pro Tv, după Revoluție, iar acum anunță un nou proiect.

În ultimii ani, Florin Călinescu s-a retras destul de mult din lumina reflectoarelor, însă, recent, a lucrat la un nou proiect care urmează sa fie lansat. După ce în martie, anul trecut, emisiunea sa realizată la prima TV a fost scoasă din grilă, el a mai avut o încercare alături de Adrian Sârbu, alături de care a fost de la lansarea Pro TV, dar acum a luat o decizie radicală. A încheiat-o cu televiziunea publică.

Anunțul l-a făcut pe Twitter altă vedetă tv, George Buhnici.

Florin Călinescu, mișcare surprinzătoare pe piața media

Sătul, pesemne de patronii de presă, Florin Călinescu a decis să fie propriul său patron. Are și exemple de succes. Calcă acum pe urmele maestrului Ion Cristoiu care are un succes foarte mare cu intervențiile sale constante pe propriul canal YouTube. Dar Florin Călinescu a făcut și ceva mai mult.

A intrat în rândul lumii și a început să-și scoată gheruțele, șocându-și fanii cu o postare dedicație specială pentru celebrul manelist Dani Mocanu, care se afla și atunci în arest la domiciliu. Fără să-i pese de ceea ce va urma, Călinescu i-a explicat că orice ar face, niciodată nu se va compara cu miliardarii lumii. Deja pe celebra rețea de socializare Florin Călinescu se aproape de 50.000 de urmăritori, în ciuda faptului că are doar trei postări.

Noul canal YouTube al lui Florin Călinescu a primit un nume neașteptat: „ONLYFANZ”. Chiar dacă nu există nicio postare, peste 2.300 de oameni îl urmăresc deja. Fanii așteaptă nerăbdători să îl vadă și să îl asculte.

Sursa foto: Facebook, YouTube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre