Simona Ionescu / Redactor Șef

Apel umanitar. Gabriel are nevoie de ajutorul nostru

Apel umanitar. Gabriel are nevoie de ajutorul nostru
Un tânăr cere ajutorul românilor pentru a trăi. Are 37  de ani și ghinionul de a i se fi pus un diagnostic greșit. Dacă afla din timp ce suferință are, soarta lui putea fi mai bună. Are, însă, o șansă. Iar noi, împreună, îl putem ajuta.

Gabriel Rădulescu este un tânăr plin de viață, sociabil, un om bun, în preajma căruia mereu râzi, zâmbești și te simți bine.  Astăzi, Gabi este și un om puternic, ce se luptă să zâmbească și să fie în continuare plin de viață. O durere de genunchi a devenit în câteva luni un cancer osos rar și agresiv. O operație aparent banală s-a transformat într-o adevărat sentință capitală: cancer.

Diagnosticul greșit l-a făcut să piardă luni de tratament

Ceea ce inițial părea o operație de îndepărtare a unui chist osos la tibie s-a transformat într-o lupta contra cronometru. Analize medicale ulterioare au scos la iveală un Osteosarcom High Grade, cancer osos deosebit de agresiv. Pe fondul unui diagnostic inițial greșit dat în România, această formă de cancer s-a răspândit și s-a agravat. Gabriel a pierdut luni de zile prețioase de tratament.

După aceste întâmplări, Gabriel are șansa de a merge către un centru multidisciplinar specializat în Sarcom / Osteosarcom pentru a fi tratat corespunzător și salvat. În urma unei discuții cu un medic specializat în cancer osos, s-a optat pentru o clinică cu experiență din Austria, însă costurile sunt foarte mari. Concret, tânărul are nevoie de o operație de protezare a piciorului, operații la plămâni pentru eliminarea nodulilor.

Se estimează o suma totală de 200.000 de euro, plus sesiunile de chimioterapie dintre operații. Pentru a-l salva, apropiații lui Gabriel au lansat un apel public. „Pe 6 decembrie, Gabi a împlinit 37 de ani. Știți acel „La mulți ani” pe care îl spunem de obicei de aniversări? Noi am realizat că nu ne-am gândit până acum ce înseamnă cu adevărat a ura cuiva mulți ani. Însă, pentru Gabi această urare a contat mai mult decât oricând.

Vrem să luptăm alături de el. Iar pentru a-l salva suntem nevoiți să cerem ajutor, prietenilor și celor care pot să contribuie financiar. Orice ajutor este binevenit și suntem profund recunoscători”, au transmis apropiații lui.

Cum îl putem ajuta pe Gabriel

Pentru cei ce vor să o facă, există un cont bancar dedicat cauzei. Donații directe din partea persoanelor fizice se pot face cu mențiunea „DONAȚIE” în contul bancar: IBAN: RO39INGB0000999910974498, titular cont: Gabriel Radulescu.

De asemenea, donații pot fi făcute prin PayPal, accesând link-ul, sau prin intermediul Revolut: Gabriel Radulescu, IBAN: RO20 BREL 0005 5050 8137 0100 sau telefon: +40724.376.325.

Sursa foto: Facebook

Exclusiv. Maticiuc, Alina și Selly au mers la colindat. Sunt plătiți cu sume „wow”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre