Simona Ionescu / Redactor Șef

Apeluri disperate pentru găsirea unei cunoscute actrițe din serialele turcești. Cutremurul din Turcia zguduie industria cinematografică

Apeluri disperate pentru găsirea unei cunoscute actrițe din serialele turcești. Cutremurul din Turcia zguduie industria cinematografică
Cansu Dere, una din cele mai frumoase și iubite actrițe din Turcia, pe care o știți ca protagonistă a serialului „Infidelul”, e în continuare de negăsit după seria de cutremure din Turcia.

Fanii vedetei încă speră că aceasta e în viață: „Te rugăm să ne spui ca ești bine”. Aceasta însă nu a mai dat niciun semn de viață de mult timp. Și a avut parte de o serie de nenorociri în ultimele săptămâni. Cu o carieră întinsă pe mai bine de 20 de ani, Cansu Dere este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe ale serialelor turcești. Unul dintre cele mai îndrăgite roluri ale sale este Asya, eroina celebrului serial turcesc „Infidelul”, unul dintre cele mai urmărite producții difuzate pe KanalD.

Cansu Dere, dispărută în urma cutremurelor din Turcia?

Presa străină a scris că actrița Cansu Dere ar fi dispărută în urma cutremurelor devastatoare care au avut loc în Turcia zilele trecute. Un videoclip pe TikTok anunța acest lucru, în timp ce bruneta este inactivă pe paginile de social media, deja de mai bine de o lună. Ultima intervenție a frumoasei actrițe a fost pe 5 ianuarie. Pe de altă parte, nici familia și nici apropiații ei nu au confirmat public dacă vedeta este dispărută în urma dezastrelor petrecute în Turcia, arată word-today-news.com.

Actrița Cansu Dere a trecut prin momente dificile, în ultima perioadă. Ea a avut probleme de sănătate, suferind o toxiinfecție alimentară, care nu i-a permis să fie prezentă la un festival de film unde era premiată. Nu a scăpat bine de boală, că i-a luat foc casa din Istanbul.  Vedeta nu a fost rănită în incendiu, însă au fost pagube materiale extrem de mari.

Fanii lui Cansu Dere sunt îngrijorați, sperând să nu se fi întâmplat nimic rău cu ea în timpul cutremurelor devastatoare de luni, din Turcia.

„Fanii tăi sunt îngrijorați. Am pierdut deja numărul de câte ori intru pe Instagram-ul tău pentru a vedea o poveste”, „Te rugăm să ne spui dacă ești bine”, „Te rog sa ne spui ca esti bine, te iubim foarte mult”, „Am aflat că a fost un cutremur puternic în Turcia și au apărut vești, fanii tăi mexicani sunt îngrijorați”, „Se mai poate și să nu răspundă pentru că nu există Internet, este cel mai logic lucru de făcut”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor transmise pe paginile din social media ale actriței din Turcia.

O altă actriță celebră, Emel Atıcı, a murit, împreună cu fiica ei

Nimeni nu știe nimic, încă, de actriță, însă zvonurile iau o amploare. Fanii actriței se roagă pentru ea și speră ca aceasta să revină atât pe rețelele de socializare, cât și pe micile ecrane teafără și nevătămată. În contextul în care îndrăgita actriță Emel Atıcı, din serialul „Mă numesc Zuleyha”, și fiica ei, Püryan Aıcı, au murit la cutremurul din 7 februarie 2023. „Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Atici, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră.

Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a transmis casa de producție care s-a ocupat de filmul „Mă numesc Zuleiha”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre