Simona Ionescu / Redactor Șef

Arnold Schwarzenegger, accident cumplit în LA. Mașina sa a încălecat alte două mașini. Foto

Arnold Schwarzenegger, accident cumplit  în LA. Mașina sa a încălecat alte două mașini. Foto
Celebrul actor Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident cu patru mașini, care s-a produs pe cea mai populară stradă din lume, Sunset Boulevard din Los Angeles.

Accidentul a avut loc într-o intersecție din cartierul Brentwood, pe Sunset Boulevard. Este vorba de celebrul bulevard mărginit de palmieri care leagă centrul orașului LA de Hollywood, Beverly Hills și Pacific Coast Highway, și care apare în toate filmele americane ce fac referire la zona respectivă.

Potrivit BBC, accidentul s-a produs vineri și a fost unul deosebit de violent. Una dintre mașini, un SUV, a ajuns să încalece alte două mașini, după cum se poate vedea în fotografiile surprinse la fața locului, o intersecție din cartierul Brentwood. Actorul apare și el în imagini și pare nevătămat.

Poliția din Los Angeles a anunțat că nu a făcut nicio arestare în acest caz și, de asemenea, că nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicați care, cu toții, au fost testați pentru substanțe, conform procedurilor.

Mașina lui „Terminator” a urcat peste alte două mașini

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat pentru publicația Los Angeles Times că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.

În urma accidentului, una din parsoanele aflate în mașinile mici intrate în coliziune, a fost transportată la spital, dar nu prezintă răni care să-i pună viața în pericol, a mai transmis poliția.

Nici celebrul actor nu a suferit răni. De altfel, el a și a vorbit cu echipele de intervenție sosite la fața locului, dar și cu persoana rănită, a mai precizat purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger, proaspăt divorțat

În vârstă de 74 de ani, Arnold Schwarzenegger a lăsat deoparte politica și duce o viață liniștită alături de iubita sa, după ce, la finele anului trecut, a reușit să divorțeze de soția sa, Maria Shriver, după 10 ani de procese.  Cei doi au fost căsătoriți din 1986 și, deși în urmă cu un deceniu s-au separat, divorțul a putut fi pronunțat abia după 10 ani, când au stabilit detaliile partajului.

Fostul campion în culturism și actor are cinci copii, trei băieți și două  fete. Patru dintre copii, care îi poartă și numele, au fost concepuți cu fosta sa soție. Unul dintre băieți e din relația cu fosta menajeră.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre