Simona Ionescu / Redactor Șef

Arnold Schwarzenegger i-a șocat pe fani. Cu ce mașinărie a ieșit la plimbare Terminatorul

Arnold Schwarzenegger i-a șocat pe fani. Cu ce mașinărie a ieșit la plimbare Terminatorul
Arnold Schwarzenegger are o pasiune pe care puțină lume o cunoaște. Iar acum a arătat-o întregii lumi.

Actorul din Terminatorul și-a făcut o achiziție la care nimeni nu s-a așteptat. Iată despre ce este vorba.

Arnold Schwarzenegger i-a șocat pe fani. Cu ce mașinărie a ieșit la plimbare Terminatorul

Fantasticul Arnold are pasiuni costisitoare. Și nu e vorba doar de sutele sale de perechi de cizme de cowboy, ceasuri scumpe sau limuzine de lux. Acesta și-a cumpărat recent și un tanc, cu care iese la plimbare ori de câte ori are chef. În plus, acesta și-a dorit dintotdeauna să devină tanchist, așa că manevrează această mașinărie extraordinar de bine.

„Mi-am dorit întotdeauna să fiu tanchist”

„Am învăţat cum să conduc un tanc, care m-a fascinat întotdeauna, cred, pentru că am crescut imediat după război şi am văzut trupele britanice care ne ocupaseră ţara. Aşa că mi-am dorit întotdeauna să fiu tanchist” a afirmat Arnold, citat de Yahoo Movie cu ceva timp în urmă.

Este același tanc pe care l-a condus când avea 18 ani

Interesant este faptul că tancul pe care Arnold îl deține este un M47, “exact acelaşi tanc pe care l-am condus când făceam armata în Austria, când aveam 18 ani”, a mărturisit Arnold cu ceva ani în urmă, potrivit The Inquisitr. Actorul l-a cumpărat în anul 1992 și l-a adus în Statele Unite.

Toți cei care au trecut pragul restaurantelor pe care le-a deținut în Las Vegas s-au bucurat să vadă tancul, întrucât a făcut parte din… decor. După ce Arnold și-a închis afacerea, l-a dus în în studiourile de film Melody Ranch Motion Picture Studio de la marginea Los Angeles-ului.

„Ai început acest război. Tu conduci acest război. Poți opri acest război.”

După ce Rusia a invadat Ucraina, Arnold a posta un mesaj video pe rețelele de socializare, în care le-a transmis rușilor că sunt mințiți. De asemenea, l-a acuzat pe țarul de la Kremlin că și-a dus soldații la moarte, doar pentru propriile interese. „Ai început acest război. Tu conduci acest război. Poți opri acest război.”, i-a transmis lui Vladimir Putin. Mesajul a fost urcat pe Twitter, YouTube și Instagram, dar și pe Telegram și a fost subtitrat și în limba rusă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre