Simona Ionescu / Redactor Șef

Aruncați sticlele și borcanele goale. Sunt simbol al sărăciei și necazurilor

Aruncați sticlele și borcanele goale. Sunt simbol al sărăciei și necazurilor
Aveți probleme pe plan amoros sau financiar? Specialiștii spun că a venit momentul să aruncați câteva lucruri din bucătărie.

Nu doar lucrurile din casă aduc ghinion, ci și unele pe care le aveți în bucătărie, dar până acum habar nu aveați.

Aruncați sticlele și borcanele goale. Sunt simbol al sărăciei și necazurilor

În ultima perioadă vi se pare că nimic nu mai funcționează cum trebuie? Relația cu partenerul e din ce în ce mai stresantă? Certurie nu se mai opresc? Banii nu se mai adună în buzunar? E momentul să vă uitați prin bucătărie, pentru că trebuie să aruncați câteva dintre lucrurile care vă aduc ghinion. Nu au ce căuta în bucătărie sub nici o formă sticlele și borcanele goale, pentru că atrag sărăcia, pustietatea și necazul.

Sărăcia e atrasă și de vasele sparte

Nici vasele crăpate nu trebuie să-și facă loc în gospodărie, pentru că sunt consumatoare de energie și atrag sărăcia. De asemenea, spun specialiștii, sub nici o formă nu se păstrează în casă lumânările care au fost arse chiar și pe jumătate, pentru că și acestea sunt cu ghinion.

Nu țineți mătura murdară în casă

Mătura murdară sau gunoiul nu se păstrează în casă mai mult de câteva minute. Spălați bine acest obiect, altfel relele se vor aduna, iar gunoiul nu îl duceți niciodată la ghenă după ce apune soarele. Se spune că veți arunca norocul și sărăcia va fi de partea voastră. Tradiția spune că o mătură veche va muta norocul, așa că nu riscați să o păstrați. Cuptorul cu microunde, aragazul sau frigiderul s-au stricat? Reparați-le imediat, pentru că aduc energie negativă în casă și în viață.

Țineți ghinde în bol pentru a avea bani

În bucătărie și în casă puneți boluri umplute cu ghinde pentru că veți avea parte de bani mulți. De asemenea, din ghinde puteți face și decorațiuni pentru masă. Pentru a vă simți creativi și inspirați, așezați în bucătărie carneol și apatit. Pentru a nu duce lipsă de concentrare, vopsiți bucătăria în nuanțe de verde.

Sursă foto: hornbach

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre